Huishoudelijke hulp Geertruidenberg


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Geertruidenberg bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Geertruidenberg

Na een lange werkweek zit je waarschijnlijk niet meer te wachten op het schoonmaken van je huis. Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een huishoudelijke hulp uit de buurt van Geertruidenberg. Kies zelf een gescreende werkster die aansluit bij je wensen, deze keuze kun je baseren op eerdere beoordelingen die hij of zij heeft ontvangen of badges die er zijn verdiend. De beoordelingen zijn geschreven door andere klanten waar ze hebben gewerkt. De badges zijn te verdienen wanneer de helper een aanvullende screening heeft doorlopen óf een relevante cursus heeft gevolgd. Dat maakt het voor jou makkelijker om de juiste schoonmaakster te vinden!
Wij laten de keuze graag aan jou over bij het selecteren van een huishoudelijke hulp. Dit omdat wij vinden dat jij het beste weet wie er aansluit bij je wensen. Na de boeking kun je gemakkelijk met hem of haar contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden doorspreken!

Wat voor werkzaamheden doet de helper?

De helpers uit Geertruidenberg doen niet alleen de standaard huishoudelijke taken, denk aan stoffen, stofzuigen en dweilen, maar vinden het ook geen probleem om een keer iets extra’s te doen. De werkzaamheden bepaal jij, hier een greep uit de taken die verricht kunnen worden:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Keukenkastjes uitruimen en schoonmaken
Ramen lappen
Wassen en strijken
Het uurtarief wordt bepaald door de werkster zelf, wij geven hier wel een richtlijn bijvoorbeeld op basis van eerdere werkervaring en leeftijd.

De voordelen van een hulp via Hlprs

Naast dat je zelf je huishoudelijke hulp kiest, kent Hlprs veel meer voordelen. Zo werken de helpers ‘wit’ via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Helemaal legaal dus. Jij hebt geen omkijken naar de administratie, dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling achteraf, maar dit kan veilig via iDEAl of een automatische incasso.
Daarnaast kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie vervalt bijvoorbeeld het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering en wordt jouw huishoudelijke hulp doorbetaald bij ziekte. Met deze garantie weet je dus zeker dat alles goed geregeld is voor jou én je hulp! 100% tevredenheid dus!

Huishoudelijke hulp boeken in Geertruidenberg

Zou jij ook graag het huishouden uit handen willen geven? Boek dan direct een helper en houd tijd over voor leuke dingen!
Heb je nog vragen over het boeken of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact op met de klantenservice door te WhatsAppen naar … of te mailen naar help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Geertruidenberg

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...