Huishoudelijke hulp Gemert-Bakel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Gemert-Bakel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Gemert-Bakel

Iedereen houdt van een schoon en opgeruimd huis. Het wordt alleen lastig om tijd vrij te maken voor het schoonmaken van je huis als je een gezin hebt, een hobby of gewoon andere bezigheden. Hlprs heeft daarom dé oplossing voor jou: boek een gescreende huishoudelijke hulp en geef het huishouden uit handen! Op die manier houd jij meer tijd over voor andere dingen.
Wekelijks hulp nodig? Of maar voor één keertje? Het kan allemaal. Geef gewoon aan wanneer je de hulp nodig hebt en hoe vaak. Vervolgens krijg je een hele lijst met alle hulpen die matchen met jouw beschikbaarheid. Kies hieruit twee of drie favorieten die direct benaderd worden. De keuze maak je bijvoorbeeld op basis van eerdere beoordelingen die de helpers hebben ontvangen.
Nadat een werkster jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact met hem of haar opnemen. Om de werkzaamheden bijvoorbeeld alvast even te bespreken of elkaar gewoon een beetje te leren kennen.
Na de werkzaamheden ontvang je een factuur van de gewerkte uren, die je makkelijk voldoet via iDEAL. Een automatische incasso is ook mogelijk. Zo makkelijk is het bij Hlprs!

Wat is het takenpakket van de helper?

De schoonmaaksters uit Gemert-Bakel helpen jouw graag bij allerlei huishoudelijke taken in huis! Denk hierbij niet alleen aan de standaard werkzaamheden, zoals stoffen en stofzuigen, maar ook bedden opmaken en ramen lappen is mogelijk. Jij bepaalt de werkzaamheden. Hier kun je aan denken:
Stoffen, stofzuigen, dweilen
Ramen lappen
Keuken schoonmaken
Sanitair reinigen
Bedden verschonen
Bij ons platform bepalen de poetsvrouwen zelf hun uurtarief. Wij geven ze hierbij advies, op basis van eerdere werkervaring bijvoorbeeld. Tijdens de boeking kun je per helper het uurtarief inzien. Zo kies je altijd een hulp binnen jouw prijsklasse.

Hlprs Happiness Garantie

Kies tijdens het boekingsproces ook zeker voor de Hlprs Happiness Garantie. We garanderen 100% tevredenheid met deze garantie. Hier wordt iedereen toch happy van! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De werkster gaat bij jou aan de slag volgens de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal ‘wit’ dus. Je hoeft je verder ook geen zorgen te maken over de administratie, want wij regelen de facturatie!

Boek nu een hulp in omgeving Gemert-Bakel!

Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Gemert-Bakel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...