Huishoudelijke hulp Gerwen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Gerwen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Gerwen

Heb jij ook een hekel aan het doen van het huishouden? De huishoudelijke hulpen van Hlprs niet! Zij helpen jou graag een handje bij het schoonmaken van jouw huis, zodat jij tijd over hebt voor andere -leuke- dingen!

Wat doet Hlprs?

De schoonmaaksters van ons platform, worden ‘helpers’ genoemd. En helpen doen ze graag! Via het online platform kun je een werkster boeken die op een door jouw aangegeven dag en tijdstip komt. Maak zelf de keuze uit een overzicht van helpers uit de regio Gerwen. Om de keuze makkelijk te maken, kun je beoordelingen lezen die de helpers eerder hebben ontvangen of hun badges inzien. De huishoudelijke hulpen kunnen badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus. Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, dit op basis van werkervaring en leeftijd.
Wanneer je een hulp hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen bijvoorbeeld of de werkzaamheden doorspreken.

Wat doen de huishoudelijke hulpen?

Bij de werkzaamheden kun je denken aan allerlei huishoudelijke klusjes. Dat kunnen de basis werkzaamheden zijn, maar ze vinden het ook geen probleem om eens iets extra’s te doen. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen of een grote (voorjaars)schoonmaak.
Veelvoorkomende taken:
Meubels afstoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair schoonmaken
Ramen lappen
Bedden verschonen
Jij bent zelf verantwoordelijk voor goede schoonmaakproducten. Overleg bijvoorbeeld met de helper waar hij of zij graag mee werkt, zo kun je de juiste middelen in huis halen!

De voordelen van Hlprs

Alle werksters in Gerwen werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, zo weet je zeker dat het ‘wit’ gebeurt. Daarnaast heb je geen omkijken naar de administratie wanneer je een hulp boekt via Hlprs. Dit nemen wij voor je uit handen! Zo zorgen wij er voor dat je netjes na de werkzaamheden een factuur krijgt van de gewerkte uren. De factuur kun je vervolgens voldoen via een iDEAL betaling of een automatische incasso.
Wat uniek is in Nederland, is dat je voor de Hlprs Happiness Garantie kunt kiezen wanneer je een schoonmaakster inschakelt via Hlprs. Met deze garantie ben je verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet! Zo vervalt het eigen risico bij de aanvullende verzekering wanneer de hulp per ongeluk schade maakt, maar ook krijgt de hulp doorbetaald bij ziekte. Zo is het goed geregeld voor jou én de helper! De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!

Boek een hulp in Gerwen

Zou jij het ook wel fijn vinden om een huishoudelijke hulp te hebben? Boek dan gauw een schoonmaakster via Hlprs!
Heb je nog vragen? Kijk dan eens in ons Help Center. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan neem je contact met ons op via help@hlprs.nl.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Gerwen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...