Huishoudelijke hulp Goirle


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Goirle bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Goirle

Houd jij je liever bezig met sociale contacten, je gezin of je hobby dan met het schoonmaken van je huis? Dat begrijpen we heel goed! Wacht dan niet langer en boek een huishoudelijke hulp via het Hlprs platform. Laat het huishouden over aan iemand anders en houd zelf meer tijd over voor andere dingen!
Selecteer een dag en tijdstip wanneer je een hulp nodig hebt. Dat kan voor eenmalig zijn, maar structureel is natuurlijk ook mogelijk. Vervolgens zie je een lijst van alle beschikbare schoonmakers uit de regio Goirle. Hieruit kies je twee of drie favorieten. Zij worden direct benaderd met de vraag of ze jouw boeking willen accepteren. Als dat het geval is, is er een match en kun je direct contact opnemen met de helper! Kunnen zij jouw boeking niet accepteren, is er ook niks aan de hand. De boeking wordt dan doorgestuurd naar andere helpers uit de buurt die jouw boeking kunnen accepteren.
Na de acceptatie van de boeking, kun je contact opnemen met de werkster via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en kun je aangeven wat je precies verwacht van de helper. Daarna kan de hulp aan de slag! Zo makkelijk is het.

De Hlprs Happiness Garantie

Selecteer zeker de optie ‘Hlprs Happiness Garantie’ als jij wil dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Hiermee garanderen we jou van 100% happiness. Zo vervalt bijvoorbeeld het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, maar ook wordt de poetsvrouw doorbetaald bij langdurige ziekte. Deze garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
De helpers uit Goirle werken tevens via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit dus. Ook wel zo fijn om te weten. Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit wordt helemaal voor je geregeld. Na de werkzaamheden ontvang je een factuur van de gewerkte uren die je kunt voldoen via iDEAL. Een automatische incasso is zelfs ook mogelijk, als dat makkelijker is voor je.

Wat betaal ik voor de huishoudelijke hulp?

Bij Hlprs bepalen de huishoudelijke hulpen zélf hun uurtarief. Natuurlijk geven wij wel advies welk uurtarief het meest reëel is voor hen om te vragen. Dat advies geven wij op basis van eerdere werkervaring bijvoorbeeld. Tijdens het boeken kun je per helper het uurtarief inzien, zo kies jij altijd een hulp die past bij jouw budget.

Boek een huishoudelijke hulp in Goirle

De schoonmaaksters hebben jou graag bij allerlei huishoudelijke taken, denk aan stoffen, stofzuigen, bedden verschonen, ramen lappen en nog veel meer!
Waar wacht je nog op? Boek ook een huishoudelijke hulp!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Goirle

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...