Huishoudelijke hulp Groesbeek


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Groesbeek bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Groesbeek

Het schoonmaken van je huis zal waarschijnlijk niet een van je meest favoriete bezigheden zijn. Snappen we. Geen nood, laat het huishouden gewoon over aan de huishoudelijke hulpen van Hlprs! Zij helpen je graag een handje bij allerlei huishoudelijke taken, ze worden niet voor niets ‘helpers’ genoemd!

Hoe kan ik een hulp boeken?

Het boeken van een hulp is hartstikke makkelijk! Als eerste geef je op welke dag(en) en op welk tijdstip er schoongemaakt kan worden. Ook geef je aan hoeveel uur je af wil nemen en hoe vaak je hulp zou willen. De volgende stap is het maken van een selectie aan schoonmaaksters die jou geschikt lijken. Uiteraard zie je alleen hulpen die ook op het door jou gekozen moment beschikbaar zijn. Om je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze, kun je per helper het profiel in zien. Hier zie je andere beoordelingen van klanten, een kort verhaaltje over eerdere werkervaring en de motivatie en het uurtarief dat ze vragen. Daarnaast kun je ook badges zien die de helper heeft verdiend. Deze zijn te verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het afronden van een schoonmaakcursus.
Op basis van die informatie kan jij een weloverwogen keuze maken en de helpers selecteren die jou geschikt lijken. Zodra één van hen jouw boeking accepteert, kan je direct contact met hem of haar opnemen. Via de chat op het platform bespreek je bijvoorbeeld de werkzaamheden en kan je elkaar alvast een beetje leren kennen.
Tijdens het boeken van een helper kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een must als je wil dat alles goed geregeld is voor jou én de schoonmaker! De garantie is op basis van risk-sharing en we garanderen 100% tevredenheid! Wie wil dat nou niet?

De werkzaamheden van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Groesbeek kunnen jou bij veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden helpen. Naast de basistaken zoals stofzuigen en dweilen kunnen ze je ook helpen bij de niet alledaagse klussen. Denk hierbij aan het opmaken van het bed of het wassen van de ramen bijvoorbeeld. Deze taken voeren de helpers vaak uit:
Stoffen
Keuken schoonmaken
Stofzuigen en dweilen
Reinigen van badkamers en toiletten
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig wit dus. Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk kunt betalen via iDEAL of automatische incasso. Je hoeft dus geen contant geld in huis te hebben!

Boek een huishoudelijke hulp in Groesbeek

Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Groesbeek!
Vragen over het boekingsproces? Bekijk ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Groesbeek

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...