Huishoudelijke hulp Grootegast


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Grootegast bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Grootegast

Een schoon en opgeruimd huis wil natuurlijk iedereen. Maar ja, als je een druk huishouden hebt met meerdere kinderen, wordt het soms lastig om toe te komen aan het schoonmaken van je huis. Dé ideale oplossing is het inschakelen van een huishoudelijke hulp. Dat kan via het Hlprs platform! Waar wacht je nog op?

Hoe boek ik een schoonmaakster?

Simpel; geef aan wanneer en hoe laat je hulp nodig hebt en vervolgens kun je uit een overzicht van alle actieve helpers uit Grootegast een hulp kiezen! Iedere werkster heeft een eigen profiel die je kunt inzien, zo kun je gemakkelijke kiezen welke hulp het beste bij jou past. In het profiel zie je een foto, het uurtarief, meer informatie over de werkervaring en motivatie, eventueel beoordelingen van andere klanten en badges die er zijn verdiend. Helpers kunnen badges verdienen wanneer ze een extra stap in de screening doorlopen.
De huishoudelijke hulpen bepalen zelf hun uurtarief. Wij geven ze natuurlijk wel advies welk uurtarief ze kunnen vragen, gekeken naar eerdere werkervaring bijvoorbeeld.

Wat maken de huishoudelijke hulpen schoon?

De vraag moet eigenlijk zijn; wat maken ze niet schoon? De schoonmaaksters bij Hlprs zijn de ‘helpers’ en helpen doen ze graag! Ze maken jouw huis graag van onder naar boven schoon. Bij de werkzaamheden kun je denken aan standaard klusjes zoals stoffen, stofzuigen, dweilen, maar ook iets extra’s doen ze graag. Denk bijvoorbeeld aan een grote (voorjaars)schoonmaak of het wassen van de gordijnen. Dit is een greep uit de taken die door de helpers worden uitgevoerd:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Wassen en strijken
Badkamer schoonmaken
Keuken reinigen
Bespreek altijd goed met de werkster wat er gedaan moet worden of stel een werkschema op. Zo weet de hulp precies wat de verwachtingen zijn.

De voordelen van Hlprs

Alle werksters in Grootegast werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, zo weet je zeker dat het ‘wit’ gebeurt. Daarnaast heb je geen omkijken naar de administratie wanneer je een hulp boekt via Hlprs. Dit nemen wij voor je uit handen. Zo zorgen wij er voor dat je netjes na de werkzaamheden een factuur krijgt van de gewerkte uren. De factuur kun je vervolgens voldoen via een iDEAL betaling of een automatische incasso.
Wat uniek is in Nederland, is de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben je verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet! Zo vervalt het eigen risico bij de aanvullende verzekering wanneer de hulp per ongeluk schade maakt, maar ook krijgt de hulp doorbetaald bij ziekte. Zo is het goed geregeld voor jou én de helper! De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing. Je kunt hier voor kiezen tijdens het plaatsen van de boeking óf later in je Hlprs account.

Boek een huishoudelijke hulp in Grootegast

Boek een huishoudelijke hulp en houd ook meer tijd over voor andere -leuke-dingen!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg ons Help Center voor meer informatie.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Grootegast

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...