Boek nu huishoudelijke hulp in Haaren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Haaren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Haaren

Ken je dat gevoel van thuiskomen na een lange werkdag en dat je dan écht geen zin hebt om nog schoon te maken? Dat begrijpen we! Boek daarom snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp via het Hlprs platform. Bij ons kies je zelf één of meerdere schoonmaakhulp(en) uit. Dit kan op basis van eerdere beoordelingen of badges die de helpers hebben verdiend. Op deze manier kom je snel in contact met een poetshulp die voldoet aan jouw wensen!

Wat zijn de werkzaamheden?

De helpers nemen niet alleen de basis werkzaamheden onder handen, maar ze staan ook te springen om eens iets extra’s te doen. Vaak voorkomende taken:
Meubels afstoffen
Sanitair schoonmaken
Stofzuigen
Dweilen
De werkzaamheden bepaal jij. Wellicht vind je het handig om een werkschema te maken, zodat de helper weet wat jouw verwachtingen zijn.
Achteraf ontvang je een factuur van de gewerkte uren die je gemakkelijk kunt voldoen via iDEAL. Een automatische incasso is natuurlijk ook mogelijk.

Voordelen Hlprs

Bij Hlprs kies je helemaal zelf een huishoudelijke hulp uit die jij het meest geschikt vindt. Deze keuze maak je door profielen te bekijken van de schoonmaaksters uit de buurt van Haaren. Zodra je je keuze hebt gemaakt, kun je gemakkelijk met hem of haar contact opnemen via de chatfunctie op het platform.
Een ander groot voordeel van Hlprs is de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je een geschikte helper hebt gevonden, heb je de optie gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie! Deze garantie beschermt je tegen risico’s en werkt door middel van risk-sharing. Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor zowel jou als de schoonmaakster. Van deze garantie wordt iedereen happy!
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus volledig ‘wit’. Daarnaast wordt de administratie ook voor je geregeld, dus je hoeft je nergens druk om te maken. Waar wacht je nog op!

Boek een huishoudelijke hulp in Haaren

Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke dingen? Boek dan hier een huishoudelijke hulp in Haaren!
Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen? Ga dan naar het Help Center of stuur een bericht naar help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Haaren!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...