Boek nu huishoudelijke hulp in Haarlem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Haarlem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Haarlem

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het huishouden? Bij Hlprs snappen we dat je na een lange werkdag of drukke week niet meer zit te wachten op het schoonmaken van je huis. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit de omgeving van Haarlem. Zo bespaar jij vrije tijd en kun je deze besteden aan andere dingen!
Bij Hlprs kies je helemaal zelf een geschikte schoonmaakster. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je iemand binnen laat in je huis. Op het platform selecteer je een dag en tijdstip, zo weet je zeker dat de helper langskomt op een goed gelegen moment. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de buurt. Om de keuze uit dit overzicht zo makkelijk mogelijk te maken helpen we je een handje. Dit doen we onder andere door het gebruik van badges en beoordelingen. Zo zie je per helper over welke badges hij of zij beschikt. Deze kunnen helpers verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Ook kun je beoordelingen lezen, geschreven door klanten waar de helper aan de slag is geweest. Zo weet je wat je van de schoonmaakster kunt verwachten.

Taken van de helper

De werksters nemen graag je huishouden onder handen. Naast de standaardklusjes, zoals stoffen en dweilen, helpen ze ook graag met andere zaken. Denk hierbij aan strijken, het opmaken van bedden en het wassen van ramen. Vaak voorkomende taken van de huishoudelijke hulpen in Haarlem:
Afstoffen van interieur
Dweilen van vloeren
Opmaken van bedden
Ramen wassen
Gebruik de handige chatfunctie op het platform om na je boeking contact op te nemen met de helper. Op deze manier kun je vooraf de schoonmaakklusjes al eens doorspreken. Daarnaast ook een leuke manier om alvast een beetje kennis met elkaar te maken!

Hlprs Happiness Garantie

Met de de Hlprs Happiness Garantie garanderen we een 100% tevredenheidsgarantie. Van deze garantie wordt namelijk iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de werkster. Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan! Zo wordt de helper uitbetaald bij ziekte, maar ook krijg je sleutelbescherming en valt het eigen risico weg bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Dit allemaal tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur.
Alle schoonmaaksters die via Hlprs bij jou aan de slag gaan, vallen onder de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Hierdoor werken ze bij jou volledig in het ‘wit’. Maak je geen zorgen om de administratie, het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Boek het bedrag eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Neem eenvoudig contact op door te chatten met een van onze medewerkers of stuur een mailtje.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Haarlem!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Haarlem!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...