Boek nu huishoudelijke hulp in Hardenberg


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hardenberg bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hardenberg

Na zo’n drukke dag is het schoonmaken van je huis natuurlijk wel het laatste waar je aan denkt. Liever plof je neer op de bank, maar ja…het huis maakt zichzelf niet schoon! Daar hebben we nu dé oplossing voor: boek een huishoudelijke hulp via Hlprs en kom razendsnel in contact met een helper die jouw huis graag voor je schoonmaakt!
Natuurlijk is het wel fijn als de huishoudelijke hulp komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Via het platform selecteer je daarom eerst een dag en tijdstip waarop je de hulp zou willen ontvangen. Vervolgens zie je in één overzicht alle actieve helpers in de buurt van Hardenberg. De keuze voor een geschikte werkster leggen we volledig in jouw handen! Jij weet natuurlijk het beste aan wat voor eisen de hulp moet voldoen. Natuurlijk helpen we je wel een handje bij het maken van de beste keuze. Zo heeft iedere helper een eigen profiel die jij kunt bekijken voordat je je keuze maakt. In het profiel lees je iets over eerdere werkervaring, motivatie en bekijk je beoordelingen van andere klanten. Bekijk ook welk uurtarief de helper vraagt, zodat je altijd een hulp kiest die past bij jouw budget!

Wat maakt de helper schoon?

De schoonmaaksters nemen allerlei schoonmaakklusjes uit handen. Je kan denken aan de basistaken zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen. Naast deze taken verrichten ze ook andere taken. Denk bijvoorbeeld aan de ramen zemen, bedden opmaken of strijken. Klusjes die veel voorkomen:
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Keuken en badkamer reinigen
Toilet reinigen
Ramen wassen

De Hlprs Happiness Garantie

Bij Hlprs kan je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Als je gebruik maakt van deze garantie weet je zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én de helper. De garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle huishoudelijke hulpen uit Hardenberg zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Dus de helper die bij jou komt poetsen, werkt volledig ‘wit’. Hlprs neemt voor jou de administratie uit handen, je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Ook de facturatie regelen wij, waardoor je netjes achteraf een factuur ontvangt van de gewerkte uren. Betaal deze gemakkelijk via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Hardenberg!

Wil jij je tijd aan leukere dingen besteden? Boek nu een huishoudelijke hulp in Hardenberg.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hardenberg.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...