Boek nu huishoudelijke hulp in Haren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Haren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Haren

Wij begrijpen dat je na een lange werkdag (of week) totaal geen zin meer hebt in het schoonmaken van je huis. Hlprs heeft hier dé oplossing voor: schakel een huishoudelijke hulp in en laat het huishouden over aan iemand anders! Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende schoonmaakster in de buurt van Haren!
Jij mag bij ons de huishoudelijke hulp helemaal zelf uitkiezen! Vooraf selecteer je een dag en tijdstip waarop je de hulp zou willen ontvangen. Daarna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers in de omgeving Haren. We proberen de keuze zo makkelijk mogelijk voor jou te maken, doordat je bijvoorbeeld alle beoordelingen van andere klanten kunt inzien en het aantal badges van de helper. Deze badges kunnen verdiend worden door bijvoorbeeld een aanvullende screening of door het volgen van een schoonmaakcursus. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de poetshulp die jij kiest!
Het uurtarief wordt door de schoonmakers zelf bepaald en kun je ook inzien tijdens het boeken. Zo kies jij altijd een hulp die past bij jouw prijsklasse. Wij geven de helpers wel advies betreft het uurtarief dat ze kunnen vragen, bijvoorbeeld op basis van leeftijd en eerdere werkervaring.
Heb je een keuze kunnen maken uit de beschikbare helpers? Neem gelijk contact op met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om met de werkster even kennis te maken en de werkzaamheden alvast eens door te spreken.

Taken van de poetsvrouw

Voor de schoonmaaksters via Hlprs is bijna niks te gek! Denk aan standaard huishoudelijke klusjes als stoffen en stofzuigen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en strijken. Jij bent degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. We adviseren om de taken vooraf met de helper te bespreken of eventueel een werkschema op te stellen. De helper weet dan precies wat er gedaan moet worden. Veel voorkomende taken zijn:
Ramen zemen
Afstoffen
Stofzuigen
Strijken

Voordelen Hlprs

Alle helpers werken volledig ‘wit’. Ze vallen namelijk onder de Regeling dienstverlening aan huis. Bij ons hoef je niet te denken aan de administratie, dit nemen wij voor je uit handen. Achteraf betaal je gemakkelijk en veilig via iDEAL of een automatische incasso.
Ook kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie! 100% tevredenheidsgarantie, hier wordt iedereen happy van! Zo is alles goed geregeld voor jou én de helper Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte bijvoorbeeld.
Je kunt trouwens nog veel meer diensten boeken bij Hlprs! Denk bijvoorbeeld aan tuinhulp, klushulp én oppas. En dat alles via één platform!

Boek een huishoudelijke hulp in Haren

Kijk snel welke toppers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Haren.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...