Boek nu een huishoudelijke hulp in Hattem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hattem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hattem

Huishoudelijke hulp in Hattem nodig? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres!. Binnen een aantal klikken heb jij een huishoudelijke hulp geboekt die jouw huis weer helemaal spic en span maakt. Bekijk snel welke hulpen in jouw regio actief zijn!

Kies zelf je helper

De huishoudelijke hulpen die via Hlprs aan het werk zijn, worden niet voor niets ‘helpers’ genoemd. Helpen doen ze namelijk graag! Vul je postcode in en bekijk snel welke hulpen er bij jou in de buurt actief zijn. Kies hieruit een aantal favorieten. Nadat een schoonmaker naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chat op het platform. Bespreek alvast de wensen en de werkzaamheden. Leer elkaar ook een beetje kennen. Achteraf betaal je de gewerkte uren via iDEAL of een automatische incasso, makkelijk toch!

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De poetsvrouwen via Hlprs helpen jou graag bij het schoonmaken van jouw huis. Denk hierbij niet alleen aan de standaard werkzaamheden, zoals stoffen en stofzuigen, maar ook iets extra’s is mogelijk. Wat dacht je van een grote (voorjaars)schoonmaak bijvoorbeeld? Heerlijk wanneer het huis weer lekker fris is!
Dit zijn de veelvoorkomende werkzaamheden waar je aan kan denken:
Badkamer en toilet poetsen
Stoffen en stofzuigen
Bedden opmaken
Strijken
Keuken schoonmaken
De werksters bepalen zelf het uurtarief, dit doen ze op basis van ons advies. Tijdens het boeken van een hulp kun je per helper zien wat zijn of haar uurtarief is. Zo kies je altijd een hulp die past bij jouw budget.

Hlprs Happiness Garantie

Als je dacht dat het niet beter kon; we bieden ook de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee is alles goed geregeld voor jou én de helper. Fijn toch? Dit werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren! Daarmee ben je bijvoorbeeld gedekt voor het eigen risico op de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Ook wordt de helper uitbetaald bij langdurige ziekte.

Boek een huishoudelijke hulp in Hattem

Waar wacht je nog op? Kijk ook welke helpers er bij jou in de buurt actief zijn!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu jouw helper in Hattem.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...