Boek nu een huishoudelijke hulp in Heemskerk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heemskerk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heemskerk

Geen zin of tijd om je huis schoon te moeten maken na een lange werkweek? Dat snappen we! Boek daarom snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp via het Hlprs platform. Houd zo meer tijd over voor leuke dingen!

Hoe werkt Hlprs?

Nadat je een datum en tijdstip hebt geselecteerd dat je je huis schoongemaakt zou willen hebben, kun je in één overzicht alle helpers uit de omgeving Heemskerk zien. Jij maakt hieruit zelf de keuze welke schoonmaakster jij zou willen. Hiervoor kun je kijken naar beoordelingen van andere klanten of badges die de helpers hebben verdiend. De huishoudelijke hulpen kunnen badges verdienen wanneer ze een aanvullende screening doorlopen óf een relevante cursus hebben gevolgd. Doordat je dit in kunt zien, maakt het de keuze naar de juiste huishoudelijke hulp makkelijker!
We adviseren altijd twee of drie helpers te selecteren die jou het meeste aanspreken. Zo is de kans groot dat een van hen de boeking zal accepteren. Nadat de werkster de boeking heeft geaccepteerd, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chat op het platform. Leer elkaar al een beetje kennen en neem de werkzaamheden al eens door. Makkelijker kan bijna niet!

Wat betaal ik voor een hulp?

Bij Hlprs bepalen de huishoudelijke hulp zelf hun uurtarief. Wij geven ze natuurlijk wel advies, bijvoorbeeld op basis van leeftijd of eerdere werkervaring. Tijdens het boeken van een schoonmaker kun je het uurtarief zien dat ze vragen. Zo kies jij altijd een helper die past bij jouw budget.

Wat maken ze schoon?

De vraag is eerder, wat maken ze NIET schoon! Het zijn niet voor niets ‘helpers’, ze helpen jou dan ook graag bij allerlei klusjes in huis! Hier kun je aan denken:
Stoffen en stofzuigen
Dweilen
Badkamer en toilet poetsen
Keuken schoonmaken
Ook fijn om te weten: de helpers werken volledig wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Tevens heb jij geen omkijken naar de facturatie en administratie. Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren die je gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso kunt voldoen.

Regel het écht goed!

Met de Hlprs Happiness Garantie ben je altijd verzekerd van happiness! Wanneer je hier voor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Denk bijvoorbeeld bij uitbetaling bij schade of doorbetaling bij ziekte van de hulp. De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Heemskerk

Kan jij nu eigenlijk ook niet wachten op een helper? Boek dan direct een werkster bij jou in de buurt! Heb je nog wat vragen? Check dan ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Heemskerk!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...