Boek nu een huishoudelijke hulp in Heerenveen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heerenveen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heerenveen

Extra hulp nodig bij het huishouden? Via Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Heerenveen. We snappen dat jij in het weekend na een drukke week niet zit te wachten op het huishouden. Bespaar je kostbare vrije tijd en besteed deze aan leuke dingen!
Om ervoor te zorgen dat de werkster op een voor jou gunstig moment komt, selecteer je vooraf een dag en tijdstip. In één overzicht zie je vervolgens alle actieve helpers bij jou in de regio. De keuze wie er bij jou komt poetsen ligt volledig in jouw handen. Jij weet natuurlijk zelf het beste aan welke eisen een goede werkster moet voldoen! We proberen deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo lees je beoordelingen over de helper. Deze zijn geschreven door diegene die het dichtstbij de geleverde kwaliteit van de helper staan: eerdere klanten. Weet zo precies wat je van de helper kunt verwachten. Ook zie je per helper welke badges hij of zij in bezit heeft. Deze zijn te verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus.

Wat neemt de helper onder handen?

De huishoudelijke hulpen in Heerenveen nemen maar al te graag je huishouden onder handen. Naast de standaardtaken, zoals stoffen en stofzuigen, helpen ze ook een handje met andere zaken. Denk hierbij aan het wassen van ramen, opmaken van bedden of strijken van wasgoed. Vaak voorkomende taken van de werksters zijn:
Ramen wassen
Dweilen
Stofzuigen
Afstoffen
Na de boeking kun je direct contact opnemen met de schoonmaakster. Je kunt hiervoor de handige chatfunctie op het platform gebruiken. Spreek samen al een keer door wat er allemaal schoongemaakt moet worden. Geef aan of er zaken zijn waar de werkster voorzichtig mee moet zijn. Het is natuurlijk ook een leuke manier om alvast een keer kennis met elkaar te maken.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed is geregeld? Voor jou én voor de poetsvrouw? Dan is de Hlprs Happiness Garantie echt iets voor jou! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Van deze garantie wordt iedereen happy!
De werkster die bij jou aan de slag gaat, doet dit volledig in het ‘wit’. Alle schoonmaaksters werkzaam via Hlprs gaan aan de slag via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen, we zadelen je niet op met stapels aan administratie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf de betaling. Boek het desbetreffende bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek een schoonmaker uit Heerenveen!

Vragen over het boekingsproces? Wij staan voor je klaar. Neem gemakkelijk contact op door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Heerenveen!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Heerenveen vind je een helper:

Heerenveen Centrum Heerenveen Noord Heerenveen Zuid Heerenveen West Heerenveen Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...