Boek nu een huishoudelijke hulp in Heerhugowaard


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heerhugowaard bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heerhugowaard

Kan jij wel genoeg andere dingen bedenken die je liever doet dan het huis schoonmaken? Snappen we! Wacht daarom niet langer en boek een huishoudelijke hulp via ons online platform. Binnen no-time kom je in contact met een gescreende werkster!
Selecteer een dag en tijdstip waarop jij de huishoudelijke hulp graag zou willen ontvangen. Je kunt ervoor kiezen de hulp eenmalig te boeken, maar structureel is ook mogelijk! We adviseren wel om de eerste keer wanneer de hulp komt, zelf aanwezig te zijn. Dan kun je nog het een en ander uitleggen en laten zien waar alles staat.
Op ons online platform kies je zelf een geschikte huishoudelijke hulp uit. Bekijk foto’s, korte verhaaltjes die ze over zichzelf hebben geschreven en beoordelingen. De beoordelingen zijn geschreven door andere klanten waar de helpers hebben gewerkt. Zo kan jij zelf ook de schoonmaakster beoordelen nadat zij is geweest. Dat maakt de keuze toch wat makkelijker!
Als de hulp naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct met hem of haar contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Leuk om elkaar al een beetje te leren kennen op deze manier!

De Hlprs Happiness Garantie

Bij het boeken van een schoonmaakster, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid. Wie wil dat nou niet! Op deze manier weet je ook dat alles goed geregeld is voor jou én de helper.
Alle poetsvrouwen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit dus. Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de administratie en facturatie, dat wordt voor je geregeld. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling achteraf.

Wat voor werkzaamheden doen de helpers?

De helpers zijn er om jou te helpen en laten jou graag achter met een schoon huis! Veel voorkomende werkzaamheden zijn:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Keuken schoonmaken
Badkamer poetsen
Ramen lappen
Wassen en strijken
Zorg er alleen voor dat je de juiste schoonmaakmiddelen- en producten in huis hebt! Je kan ook overleggen met de huishoudelijke hulp waar hij of zij graag mee werkt.

Boek een huishoudelijke hulp in Heerhugowaard!

Waar wacht je nog op? Boek een huishoudelijke hulp in Heerhugowaard en houd weer tijd over voor andere -leuke- dingen.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons bereiken via e-mail, website-chat of check het handige Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Heerhugowaard.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...