Boek nu een huishoudelijke hulp in Heerlen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heerlen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heerlen

Zie jij er ook steeds tegenop; het doen van het huishouden? Boek dan gauw een huishoudelijke hulp via het platform van Hlprs. Binnen no-time staat er een gescreende werkster uit Heerlen bij jou op de stoep!
Op het platform selecteer je eerst een dag en tijdstip waarop je graag huishoudelijke hulp zou willen, daarna kun je uit één overzicht kiezen welke schoonmaakster jij het beste bij je vindt passen. Vind je het moeilijk om te kiezen? Lees dan de beoordelingen geschreven door klanten waar de helper heeft gewerkt óf bekijk de badges die ze hebben. Badges kunnen verdiend worden wanneer de helper een aanvullende screening heeft doorlopen óf een relevante cursus heeft gevolgd. Dat maakt de keuze voor jou makkelijker!
Nadat je een helper hebt geboekt, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden bespreken.
Betalen van de gewerkte uren doe je achteraf via iDEAL of automatische incasso. Makkelijker kan haast niet!

De Hlprs Happiness Garantie

Bij het boeken kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid én je weet zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de werkster. De Hlprs Happiness Garantie is optioneel, maar wij zouden het zeker adviseren. En het is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.

De werkzaamheden van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Heerlen houden van een schoon én fris huis en draaien hun hand niet om voor een tal van werkzaamheden. Niet alleen nemen ze standaard huishoudelijke taken uit handen, maar doen ook gerust iets extra’s. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Ramen lappen
Wassen en strijken
De schoonmaaksters via Hlprs werken ‘wit’ via de de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen om de administratie, dit wordt voor je geregeld. Het uurtarief wordt bepaald door de hulp zelf, gebaseerd op eerdere werkervaring en leeftijd.

Huishoudelijke hulp boeken in Heerlen?

Houd tijd over voor leuke dingen en boek direct een hulp uit Heerlen!
Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Heerlen.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...