Boek nu een huishoudelijke hulp in Heeze-Leende


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heeze-Leende bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heeze-Leende

Jij zit natuurlijk na een lange werkdag niet meer te wachten op het schoonmaken van je huis. Dat begrijpen we heel goed! Kom daarom via ons online platform razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Heeze-Leende. Waar wacht je nog op?

Hoe boek ik een huishoudelijke hulp?

Naast standaard werkzaamheden, doen de hulpen ook graag iets extra’s voor je. Denk aan ramen lappen of een grote (voorjaars)schoonmaak. Jij bepaalt de werkzaamheden. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Keuken schoonmaken
Badkamer schoonmaken
De helpers bepalen zelf hun uurtarief, wij geven ze wel advies bij welk tarief ze zouden kunnen vragen. Dit advies geven wij op basis van leeftijd en werkervaring bijvoorbeeld. Geen zorgen om bepaalde werkgeverslasten, alle hulpen werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis.

Regel het goed voor jou én de helper!

Wanneer je een schoonmaakster uit Heeze-Leende hebt geboekt, kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet? Met deze garantie weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp.
Met de Hlprs Happiness Garantie vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Bijvoorbeeld wanneer de hulp per ongeluk schade maakt in huis. Ook wordt de hulp vanuit de Hlprs Happiness Garantie doorbetaald bij langdurige ziekte. Ga voor zekerheid en kies voor de Hlprs Happiness Garantie!

Boek een huishoudelijke hulp in Heeze-Leende

Wacht niet langer en check snel welke hulpen er bij jou in de buurt staan te popelen om jouw huis schoon te maken!
Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Heeze-Leende.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...