Boek nu een huishoudelijke hulp in Heiloo


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heiloo bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heiloo

Jij zit natuurlijk na een lange werkdag niet meer te wachten op het schoonmaken van je huis. Snappen we! Bij Hlprs ben je aan het juiste adres! Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Heiloo. Waar wacht je nog op?
Selecteer eerst wanneer en hoe laat je de hulp zou willen ontvangen, dan weet je zeker dat de werkster op een voor jou goed gelegen moment komt. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve schoonmaaksters bij jou in de omgeving. Kies vervolgens zelf welke hulp er bij jou komt poetsen. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, kun je de profielen van de helpers inzien. Daar zie je een foto, een korte motivatie, eerdere werkervaring en eventueel beoordelingen van andere klanten. Ook zie je per helper welke badges hij of zij heeft behaald. Badges zijn bijvoorbeeld te behalen met het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus.
Na het maken van je keuze, is het even wachten totdat jouw boeking geaccepteerd wordt door de helper. Hierna kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chat op het platform. Leer elkaar een beetje kennen en bespreek de werkzaamheden.

Wat maken de helpers schoon?

De schoonmakers staan te popelen om jouw huis weer spic en span te maken. Ook voor iets extra’s doen, draaien ze hun hand niet om. Denk aan ramen lappen of een grote (voorjaars)schoonmaak. Jij bepaalt de werkzaamheden. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Keuken schoonmaken
Badkamer schoonmaken
De helpers bepalen zelf hun uurtarief, wij geven ze wel advies bij welk tarief ze zouden kunnen vragen. Dit advies geven wij op basis van leeftijd en werkervaring bijvoorbeeld. Geen zorgen om bepaalde werkgeverslasten, alle hulpen werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis.

Kies voor happiness!

Wanneer je een poetsvrouw uit Heiloo hebt geboekt, kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet? Met deze garantie weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp.
Met de Hlprs Happiness Garantie vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Ook wordt de hulp doorbetaald bij langdurige ziekte.

Boek een huishoudelijke hulp in Heiloo

Wacht niet langer en check snel welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn!
Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met de klantenservice. Of check ons handige Help Center voor direct antwoord op je vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Heiloo.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...