Boek nu een huishoudelijke hulp in Hellendoorn


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hellendoorn bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hellendoorn

Ga je in het weekend liever leuke dingen doen in plaats van het huis schoonmaken? Dat begrijpen we heel goed, maar ja een schoon huis is ook wel erg prettig! Boek gewoon een huishoudelijke hulp uit Hellendoorn via het platform Hlprs en laat het huishouden aan iemand anders over!
Selecteer de dag en het tijdstip waarop je graag een schoonmaakster zou willen ontvangen. Dat kan eenmalig zijn, maar ook structureel behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je een moment hebt gekozen wanneer je je huis schoongemaakt wil hebben, zie je op de volgende pagina alle actieve werksters uit de omgeving Hellendoorn. Je mag vervolgens helemaal zelf een hulp uitkiezen die jou aanspreekt. Jij weet natuurlijk zelf het beste welke hulp het meest geschikt is voor jou!
Na de boeking kun je direct contact opnemen met de huishoudelijke hulp naar keuze. We adviseren om hiervoor de chatfunctie op het platform te gebruiken. Dit is een handige en leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen en om de werkzaamheden te bespreken.
De gewerkte uren betaal je achteraf gemakkelijk via iDEAL of een automatische incasso.

De Hlprs Happiness Garantie

Als klant bij Hlprs kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid! Zo vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, heb je sleutelbescherming en wordt jouw dienstverlener uitbetaald bij ziekte. Weet zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper en kies voor de Hlprs Happiness garantie!

De Regeling dienstverlening aan huis

Alle helpers werken volledig ‘wit’ volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Helemaal legaal dus. Je hebt geen omkijken naar de administratie en facturatie bij Hlprs, dit nemen wij uit handen. Maak gratis gebruik van ons platform en de beschikbare informatiedocumenten. Via het Hlprs platform kun je ook terecht voor andere diensten, zoals oppas, tuin- én klushulp.

Boek een huishoudelijke hulp in Hellendoorn

Lijkt het jou ook heerlijk om het huishouden uit handen te geven? Boek dan een huishoudelijke hulp in Hellendoorn!
Heb je nog vragen? Neem contact op met de klantenservice. Of check ons handige Help Center voor direct antwoord op je vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hellendoorn.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...