Boek nu een huishoudelijke hulp in Hellevoetsluis


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hellevoetsluis bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hellevoetsluis

Bij Hlprs boek je een huishoudelijke hulp uit Hellevoetsluis e.o., handig wanneer je zelf weinig tijd hebt om het huishouden te doen. Laat de hulp structureel of eenmalig komen, wat jij wil. Daarnaast kies jij ook zelf de hulp uit die jij het beste bij jouw huishouden vindt passen.

Wat wordt er schoongemaakt?

Jouw huis, dus jij bepaalt wat je schoongemaakt wil hebben. Denk aan standaard klusjes, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, maar ook iets extra’s is mogelijk. Bijvoorbeeld ramen lappen of een grote (voorjaars)schoonmaak. Dit zijn de werkzaamheden waar je aan kunt denken:
Badkamer schoonmaken
Keuken poetsen
Stoffen, stofzuigen en dweilen
De helpers kiezen zelf hun uurtarief. Tijdens het boeken van een hulp kun je het uurtarief inzien dat ze vragen. Zo kies jij altijd een schoonmaken die past bij jouw budget.

Hoe werkt het?

Geef aan wanneer je de hulp zou willen ontvangen. Vervolgens zie je één overzicht van alle helpers in regio Hellevoetsluis. Kies hieruit de meest geschikte hulp, jij weet immers het beste welke hulp bij jou past. Om de keuze makkelijk te maken, kun je per helper het profiel inzien. Daar zie je een foto, korte motivatie, eerdere werkervaring en eventueel beoordelingen van andere klanten.
We adviseren altijd meerdere helpers te selecteren die je aanspreken, voor het geval een van hen de opdracht moet weigeren. Wanneer er een match is, kun je direct contact opnemen met de hulp door te chatten met hem of haar via het platform.
Wil je het echt goed geregeld hebben, kies dan voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% happiness.

Regeling dienstverlening aan huis

Alle poetsvrouwen in Hellevoetsluis werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling, dit kan makkelijk achteraf via iDEAL. Ook betalen via een automatische incasso is een mogelijkheid.

Boek een huishoudelijke hulp in Hellevoetsluis

Wacht niet langer en check snel welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn!
In ons Help Center vind je direct antwoord op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hellevoetsluis.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...