Boek nu een huishoudelijke hulp in Helmond


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Helmond bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Helmond via Hlprs

Niemand wil na een drukke werkweek nog z’n hele huis gaan schoonmaken. Het online platform Hlprs geeft jou de mogelijkheid om een goede helper deze werkzaamheden te laten uitvoeren. Zo kun jij meer tijd besteden aan leuke dingen! Via Hlprs kom je super snel in contact met schoonmakers die in de omgeving Helmond wonen. Je kunt zelf een geschikte helper kiezen die aan je wensen voldoet. Zo kun je deze keuze maken op basis van badges die de huishoudelijke hulpen hebben verdiend door het voltooien van een training bijvoorbeeld. Ook zijn de schoonmakers beoordeeld door andere klanten. Zo weet je zeker dat er een geschikte kandidaat bij jou aan de slag gaat.
Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie word je zeker bijl want dit beschermt jou en de hulp tegen risico’s. Dit gaat op basis van risk-sharing. Met de risicodekking zit het dus wel goed. Fijn om te weten en wel zo handig!

De werkzaamheden die de schoonmaaksters in Helmond verrichten

De helpers zijn in staat om een tal van klusjes te verrichten. Ze worden natuurlijk vooraf ook gescreend. Je geeft zelf aan wat er gedaan moet worden. Loop bijvoorbeeld samen een keer door je huis heen om aan te geven wat je precies verwacht. De huishoudelijke hulpen kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het dweilen of stoffen van het interieur. Ook kunnen ze minder standaard werkzaamheden verrichten. Zo kun je ze vragen om bijvoorbeeld je beddengoed te strijken en het bed op te maken. De veelvoorkomende taken van de werksters zijn:
Ramen zemen
Afstoffen
Toilet en badkamer reinigen
Stofzuigen van vloeren

De geschikte schoonmaker vind je zo!

De helpers zijn voordat ze beginnen gescreend. Ook kunnen ze badges verdienen wanneer ze bijvoorbeeld een aanvullende screening doorlopen. Je kunt zelf aangeven op welke dag en tijdstip jij iemand nodig hebt. Je hebt zelf de regie om een geschikte schoonmaker uit te kiezen die aan jouw wensen en behoeftes voldoet. Wanneer jij zorgt dat er schoonmaakspullen zijn kan de huishoudelijke hulp zo beginnen.
Eerst nog even contact hebben met de schoonmaakster? Dit kan! Via de handige chatfunctie in Hlprs kun jij de helper al wat beter leren kennen. Daarnaast doe je ook niet aan illegale praktijken omdat de schoonmakers via de regeling “dienstverlening aan huis” aan de slag gaan; ze werken dus volledig “wit”. De administratie wordt ook voor je gedaan, het enige wat je hoeft te doen is achteraf betalen! Dit kan via iDEAL of maak gebruik van de automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Helmond

Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk meteen contact opnemen met één van onze medewerkers. In ons Help Center vind je direct antwoord op veelgestelde vragen!
Wacht niet meer en boek nu een huishoudelijke hulp in Helmond!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Helmond.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...