Boek nu een huishoudelijke hulp in Heusden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heusden

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heusden

Zie je er vaak tegen op om na het werk nog aan de slag te gaan met het huishouden en zit je er daarom aan te denken om een huishoudelijke hulp in Heusden in te huren? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Via ons boek je een gescreende huishoudelijke hulp die je helemaal zelf uitkiest.

Hoe werkt Hlprs?

Het platform werkt heel gemakkelijk; selecteer hoe vaak en wanneer je hulp zou willen en maak uit een overzicht van alle actieve hulpen uit Heusden een keuze. Per helper kun je zijn of haar profiel in zien, waar je eerdere beoordelingen kunt lezen, maar ook een korte motivatie en eerdere werkervaring. De schoonmaakhulpen kunnen ook badges verdienen, bijvoorbeeld bij het doorlopen van een aanvullende screening of wanneer ze een schoonmaakcursus hebben gevolgd.
Wanneer een werkster naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Je bespreekt dan bijvoorbeeld al even de werkzaamheden en je kunt elkaar al een beetje leren kennen!

Wat maken de helpers schoon?

Wat maken ze níet schoon, is eigenlijk een betere vraag! De poetsvrouwen helpen jou graag een handje bij allerlei werkzaamheden in huis, dit zijn de veelvoorkomende klusjes:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair schoonmaken
Wassen en strijken
Jouw huis, dus jij bepaalt natuurlijk wat er gedaan moet worden. Bespreek het altijd goed met de hulp of stel een werkschema op, zo weet hij of zij altijd precies wat er gedaan moet worden.

De voordelen van Hlprs

Uniek in Nederland; de Hlprs Happiness Garantie! Dit kies je als je alles goed geregeld wil hebben voor jou én de huishoudelijke hulp. Zo vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, maar ook wordt jouw hulp bij ziekte doorbetaald. Fijn toch als je je hiervoor kan verzekeren!
Bij Hlprs mogen de huishoudelijke hulpen helemaal zélf hun uurtarief bepalen. Natuurlijk geven wij ze advies, bijvoorbeeld op basis van leeftijd en eerdere werkervaring. Tijdens het boeken van een hulp, kun je de verschillende uurtarieven inzien. Zo kies jij altijd een helper die past bij jouw budget.
Alle hulpen uit Heusden werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, ‘wit’ dus. Je hebt geen omkijken naar de facturatie en administratie, dit wordt volledig voor je uit handen genomen. Achteraf ontvang je een factuur van de gewerkte uren die je voldoet via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Heusden

Waar wacht je nog op? Bekijk snel welke toppers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn!
Vragen? In ons Help Center vind je direct antwoord op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Heusden.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...