Boek nu een huishoudelijke hulp in Hilvarenbeek


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hilvarenbeek bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hilvarenbeek

Plof je na een lange werkdag liever neer op de bank, dan dat je het huis nog moet schoonmaken? Dat begrijpen we heel goed. Via het Hlprs platform boek je gemakkelijk een huishoudelijke hulp uit Hilvarenbeek die heel jouw huis komt schoonmaken.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De werksters via Hlprs houden van een schoon en opgeruimd huis. Ze nemen graag jouw gehele huis onder handen. Veel voorkomende werkzaamheden van de helpers:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair schoonmaken
Ramen lappen
Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de administratie, dit wordt voor je geregeld. Alle poetsvrouwen werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, volledig wit dus. Ook wel fijn om te weten! Tevens is iedereen op het platform gescreend door middel van een ID-check.

Hoe werkt Hlprs?

Makkelijker kan bijna niet; je selecteert de dag en het tijdstip waarop je de hulp graag zou willen ontvangen. Vervolgens kies je uit een overzicht van alle schoonmaaksters uit Hilvarenbeek de meest geschikte hulp. Zodra de betreffende hulp de boeking heeft geaccepteerd, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie van het platform. Een handige manier om elkaar al een beetje te leren kennen of de werkzaamheden te bespreken!
Nadat de helper is komen poetsen, ontvang je een factuur van de gewerkte uren. De factuur kun je veilig voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Regel het goed!

Als klant zijnde kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet! De garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.

Boek een huishoudelijke hulp in Hilvarenbeek

Boek snel een huishoudelijke hulp en houd meer tijd over voor andere- leuke- dingen!
In ons Help Center vind je direct antwoord op veelgestelde vragen! Neem gerust contact op met de klantenservice, indien je nog andere vragen hebt.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hilvarenbeek.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...