Boek nu een huishoudelijke hulp in Hof van Twente


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hof van Twente bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hof van Twente

Kan je de tijd niet vinden om zelf je huis schoon te maken tussen alle bedrijven door? Dat begrijpen we! Gelukkig boek je hartstikke gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp in Hof van Twente via het Hlprs platform! Zo houd jij meer tijd én energie uit voor andere dingen!

Hoe werkt het?

Eerst kies je zelf een (start)datum en geef je door op welke dag(en) en op welk tijdstip de huishoudelijke hulp bij jou kan komen schoonmaken. Daarna zie je in een handig overzicht welke helpers uit de omgeving van Hof van Twente op de door jou gekozen momenten beschikbaar zijn. Vervolgens maak je zelf de keuze welke schoonmaakster je geschikt lijkt om bij jou aan de slag te gaan. Om je een handje te helpen bij het maken van de keuze, hebben we vast wat info voor je verzameld. Zo zie je beoordelingen van andere klanten en zie je aan de hand van badges hoe ver de schoonmaakhulp in het hele screeningsproces is. Ook is er een online cursus beschikbaar die de helpers kunnen volgen en waarmee ze een badge kunnen verdienen. Zo maken we de keuze zo makkelijk mogelijk voor je!
Nadat jij een selectie hebt gemaakt aan de hand van bovenstaande informatie, krijgen de helpers de vraag of ze interesse hebben om bij jou aan de slag te gaan. Wanneer één van hen je boeking accepteert, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kan je elkaar alvast een beetje leren kennen en de werkzaamheden en eventuele bijzonderheden alvast bespreken. Als opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor de juiste schoonmaakmiddelen. Bespreek gerust even waar de hulp graag mee werkt.

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een helper hebt geboekt, kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zo weet je zeker dat je tevreden bent. Dat wil je toch? Met deze aanvullende verzekering (door middel van risk-sharing) is alles goed geregeld voor zowel jou als de schoonmaakster. Wel zo’n prettig gevoel, toch?
Iedereen die via het Hlprs-platform werkt, doet dit ‘wit’ via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Over de administratie hoef jij je niet druk te maken. Dit nemen we voor je uit handen. Nadat de schoonmaakster bij jou heeft gewerkt, ontvang je (maandelijks) een factuur van de gewerkte uren welke je via iDEAL of automatische incasso kunt voldoen. Je betaalt dus altijd achteraf.
Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, dit nemen we voor je uit handen. Na de werkzaamheden krijg je een factuur van de gewerkte uren die je kunt voldoen via iDEAL of automatische incasso. Altijd achteraf dus.

Waar kunnen de werksters je bij helpen?

Natuurlijk bepaal je zelf wat de werkzaamheden precies zijn. Je bij je aanvraag al aangeven wat eventuele extra werkzaamheden zijn. Ook kan je dit met de helper bespreken die je hebt gekozen. Voorbeelden van taken die veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen
Stoffen
Keuken poetsen
Badkamer poetsen
Ramen zemen (niet op grote hoogtes)
Alle hulpen bepalen hun eigen uurtarief. Om hen een handje te helpen, geven we hen hierin advies op basis van het aanbod in hun regio.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Hof van Twente!

Wil je nu eigenlijk wel snel dat je huis weer helemaal schoon wordt gemaakt binnenkort? Boek dan direct een schoonmaakhulp in Hof van Twente!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Check dan ons Help Center en je krijgt direct antwoord! Je kan natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hof van Twente.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...