Boek nu een huishoudelijke hulp in Hollands Kroon


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hollands Kroon bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hollands Kroon

Kijk jij tijdens het werk al uit om na je werk nog even lekker met het huishouden aan de gang te gaan? Dan is Hlprs niets vor jou. Via Hlprs staat er namelijk binnen no-time aan gescreende huishoudelijke hulp uit Hollands Kroon bij jou op de stoep!
Om zeker te weten dat de schoonmaakhulp op een moment aan de slag gaat waarop het voor jou uit komt, selecteer je vooraf de werkdag(en) en het tijdstip. Nadat je dit hebt gedaan, zie je in één handig overzicht wie er op de door jou geselecteerde momenten beschikbaar is in jouw regio. Jij bent natuurlijk de persoon die het beste in kan schatten welke schoonmaakster goed bij jou en je huis past. Daarom kies je zelf de helper die bij jou komt poetsen. Om je keuze wat makkelijker te maken, zie je in het overzicht wat andere klanten van de huishoudelijke hulp vonden, of hij/zij de cursus heeft gevolgd, hoe ver de hulp is in het algemene screeningsproces en hoe ver de dienstverlener bij jou vandaan woont. Ook zie je hier het uurtarief dat zij hanteren. Zo kan je een goede keuze maken op basis van wat jij belangrijk vindt.

Wat kan een huishoudelijke hulp zoal voor je doen?

De dienstverleners nemen allerlei soort taken in het huishouden uit handen. Je kan hierbij denken aan de standaard taken, zoals dweilen en stofzuigen. Natuurlijk kan het takenpakket ook wat uitgebreid worden als je dat wenst. Denk daarbij aan het opmaken van bedden, helpen met het doen van de was, strijken of ramen wassen. Taken die regelmatig voorkomen, zijn:
Dweilen
Ramen zemen
Afstoffen
Stofzuigen
Bedden opmaken
Zodra je boeking door een door jou geselecteerde helper is geaccepteerd, kan je al contact met hem of haar opnemen. Dit kan door middel van de handige chatfunctie binnen het platform. Ook kan je het telefoonnummer van de helper vinden indien je liever even telefonisch contact hebt. Tijdens dit eerste contact bespreek je dingen als het werk, de schoonmaakmiddelen die de hulp graag gebruikt en eventuele bijzonderheden aan het huis of jouw wensen. Daarnaast is dit natuurlijk een handige manier om elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Hlprs Happiness Garantie

Blij zijn, dat wil toch iedereen? Met de Hlprs Happiness Garantie ben je zeker happy! Als je voor deze garantie kiest, weet je namelijk zeker dat alles ook goed geregeld is. Dit geldt voor zowel jou als voor de helper. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing. Op die manier betaal je geen onnodig hoge premies. Wel zo eerlijk!
En het nieuws wordt alleen maar beter. Alle helpers die gebruik maken van ons platform werken namelijk volledig ‘wit’. Dat doen zij via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Over de administratie hoef jij je niet druk te maken. Hlprs regelt namelijk de facturatie en jij hoeft alleen achteraf te betalen. Dit doe je via iDEAL of automatische incasso. Net wat jij het prettigst vindt.

Boek direct een huishoudelijke hulp in Hollands Kroon

Bespaar tijd én moeite! Boek een huishoudelijke hulp in Hollands Kroon!
Heb je nog wat vragen? Via het Help Center vind je direct antwoord op de veelgestelde vragen. Je kan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hollands Kroon.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...