Boek nu een huishoudelijke hulp in Hoofddorp


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hoofddorp bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hoofddorp

Extra hulp nodig in het huishouden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres! Via ons platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Hoofddorp. Bespaar je vrije tijd en besteed deze aan andere -leuke- dingen.
Door vooraf een dag en tijdstip te selecteren, weet je zeker dat de helper op een voor jou gunstig moment komt schoonmaken. Wel zo fijn! In één duidelijk overzicht zie je vervolgens alle actieve werksters bij jou in de buurt. Hieruit kies je zelf welke schoonmaakster er bij jou aan de slag gaat. Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een handje. Zo maken we gebruik van badges en beoordelingen. Iedere helper kan badges verdienen door het volgen van een relevante cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Ook vind je op het platform beoordelingen over de helpers. Deze zijn geschreven door klanten waar de helper heeft gewerkt. Krijg zo een goed beeld wat je van de werkster kunt verwachten.

Taken van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Hoofddorp nemen allerlei taken onder handen. Naast de standaardtaken, zoals dweilen en stofzuigen, helpen ze je ook graag met het andere taken. Voorbeelden hiervan zijn het wassen van ramen, opmaken van bedden en strijken van wasgoed. Vaak voorkomende taken:
Ramen wassen
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Meubels afstoffen
Direct nadat je een schoonmaakster hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Spreek samen de huishoudelijke taken al een keer door. Wat moet er allemaal schoongemaakt worden? Geef daarnaast ook aan of er bijzonderheden zijn waar de helper rekening mee moet houden.

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper! Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
‘Dienstverlening aan huis’ is de naam van de regeling waar alle helpers onder vallen. Hierdoor gaan zij bij jou volledig legaal aan het werk. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Het enige waar jij aan hoef te denken, is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Gelijk een huishoudelijke hulp in Hoofddorp boeken?

Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Hoofddorp!
Heb je nog wat vragen? Je kan natuurlijk altijd even contact met ons opnemen! Via het Help Center vind je direct antwoord op de veelgestelde vragen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hoofddorp.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...