Boek nu een huishoudelijke hulp in Hoogeveen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hoogeveen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hoogeveen

Na een lange werkweek heb je waarschijnlijk geen zin om het hele schoon te maken. Dat snappen wij! Daarom bieden we graag een oplossing: boek een gescreende huishoudelijke hulp in Hoogeveen via ons online platform! Jij kiest wie er wanneer bij jou aan de slag gaat. Geef gewoon aan wanneer je iemand nodig hebt en hoe vaak. Vervolgens kies je zelf de schoonmaakster(s) van wie het profiel jou het meeste aanspreekt.

Waar kan zo’n huishoudelijke hulp je allemaal bij helpen?

De dienstverleners die bij jou aan de slag kunnen gaan, worden ‘helpers’ genoemd. En terecht! Ze doen dit werk namelijk omdat ze jou graag willen helpen! De helpers laten je huis graag lekker schoon achter. Voorbeelden van taken die vaak worden gedaan tijdens het werk zijn:
Meubels afstoffen
Sanitair poetsen
Ramen zemen
Stofzuigen
Dweilen
Naast bovenstaande werkzaamheden kan er natuurlijk nog van alles gedaan worden als je daar behoefte aan hebt. Denk daarbij aan strijken, bedden verschonen, helpen bij de was etc.
Een goed idee is om bijvoorbeeld een werkschema te maken, zodat de helper precies weet wat jij van hem of haar verwacht!

Hoe veel kost het?

De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Om hen daar een handje bij te helpen, geven we hierin advies. Dat advies is op basis van de leeftijd, de werkervaring en het verdere aanbod in de omgeving. Zo weet jij ook zeker dat je betaalt voor wat je uiteindelijk krijgt. Tijdens het boeken zie je per helper het uurtarief dat hij/zij hanteert. Daarnaast zie je beoordelingen van andere klanten, een foto en een korte introductie. Ook zie je hoe ver de schoonmaakhulp bij jou vandaan woont.
Je kan ook, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Wij vinden het fijn als jij blij bent en met deze garantie zijn we daarvan verzekerd! Zo weet je zeker dat het allemaal goed geregeld is voor jou én de hulp. De schoonmaakster wordt doorbetaald bij ziekte en jij bent volledig gedekt in het geval dat de dienstverlener schade maakt bij jou thuis.

Huishoudelijke hulp in Hoogeveen boeken?

Boek nu direct een schoonmaker en houd meer tijd over voor andere -leuke- dingen!
Bij vragen, neem gerust contact op met de klantenservice. Via het Help Center krijg je direct antwoord op je vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hoogeveen.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...