Boek nu een huishoudelijke hulp in Hoogezand-Sappemeer


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hoogezand-Sappemeer bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hoogezand-Sappemeer

Kom je alsmaar niet aan schoonmaken toe, maar is het eigenlijk wel weer hoog nodig? Geen probleem! Schakel gewoon een huishoudelijke hulp uit de omgeving van Hoogezand-Sappemeer in! Via Hlprs boek je heel snel én gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp op een dag en tijdstip waarop het jou ook uitkomt.

De Hlprs Happiness Garantie

Wij houden van tevreden klanten. Daarom hebben we de Hlprs Happiness Garantie ontwikkeld. Voor een klein bedrag ben je helemaal zeker dat je blij bent. Je bent volledig verzekerd bij schade én de hulp wordt doorbetaald bij ziekte.

Wat kunnen de helpers zoal voor je doen?

Bespreek de werkzaamheden gerust even met de hulp en ook bij het plaatsen van de aanvraag heb je de mogelijkheid wat info toe te voegen.
Keuken schoonmaken
Badkamer poetsen
Dweilen
Stofzuigen
Bespreek de werkzaamheden gerust even met de hulp en ook bij het plaatsen van de aanvraag heb je de mogelijkheid wat info toe te voegen.
Iedereen die via Hlprs werkt, is gescreend en werkt ‘wit’ via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Je ziet in het overzicht hoe ver iemand is in het screeningsproces. We hebben ook een cursus beschikbaar die de hulpen kunnen volgen als ze dat graag willen. De administratie en facturatie loopt via ons, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Het enige wat jou eigenlijk te doen staat, is genieten van een schoon huis (en achteraf even de factuur voldoen)!

Hoe werkt Hlprs?

Makkelijker kan bijna niet. Je geeft aan op welke dag(en) de hulp kan komen werken en op welk tijdstip. Nadat je dat hebt gedaan, zie je een handig overzicht van de dienstverleners die op het door jou gekozen moment beschikbaar zijn. In dit overzicht zie je allerlei info over de hulpen om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Zo zie je beoordelingen van andere klanten, het uurtarief dat de hulpen hanteren (dit bepalen zij zelf), een introductie over wie ze zijn en de afstand tussen jouw huis en dat van de hulp. Je bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is en maakt een selectie van de hulpen die jou aanspreken. Wanneer je boeking door één van hen wordt geaccepteerd, kan je contact met de schoonmaakster opnemen via de chatfunctie op het platform. Je kan dan vast de werkzaamheden bespreken en laten weten of er nog eventueel bijzonderheden zijn die van belang kunnen zijn. Daarna kan de hulp aan de slag! Wil je graag eerst nog een kennismaking inplannen? Bespreek dit dan ook gerust even met de hulp. We raden sowieso aan om de eerste keer thuis te zijn, zodat je nog even samen met de hulp door het huis kan lopen om alles te laten zien en nog te bespreken. Nadat het werk is gedaan, ontvang je maandelijks een factuur van ons. Deze voldoe je vervolgens via iDEAL of een automatische incasso; net wat jij het makkelijkst vindt.

Huishoudelijke hulp in Hoogezand-Sappemeer boeken!

Ben jij ook overtuigd? Boek dan snel een huishoudelijke hulp in Hoogezand-Sappemeer!
Heb je nog vragen? Check dan ons Help Center en krijg direct antwoord!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hoogezand-Sappemeer.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...