Boek nu een huishoudelijke hulp in Hoorn


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hoorn bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Boek gemakkelijk een huishoudelijke hulp in Hoorn!

Ken je dat gevoel van thuiskomen na een lange werkdag en dat je dan écht geen zin hebt om nog schoon te maken? Dat begrijpen we! Daarom helpen we je graag door een huishoudelijke hulp uit Hoorn te vinden die direct bij jou aan de slag kan gaan. Via het platform kies je zelf één of meerdere schoonmaakhulp(en) uit. Dit kan op basis van eerdere beoordelingen of badges die de helpers hebben verdiend. Op deze manier kom je snel in contact met een poetshulp die voldoet aan jouw wensen.
Nadat je een helper hebt geboekt, neem je gemakkelijk contact op met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden bespreken.
Betalen van de gewerkte uren doe je achteraf via iDEAL of automatische incasso. Makkelijker kan haast niet!
Wanneer je een geschikte helper hebt gevonden, heb je de optie gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie! Deze garantie beschermt je tegen risico’s en is werkt door middel van risk-sharing. Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor zowel jou als de schoonmaakster. Van deze garantie wordt iedereen happy!

Wat zijn de werkzaamheden?

De helpers nemen niet alleen de basis werkzaamheden onder handen, maar ze staan ook te springen om eens iets extra’s te doen. Vaak voorkomende taken:
Meubels afstoffen
Sanitair schoonmaken
Stofzuigen
Dweilen
De werkzaamheden bepaal jij. Wellicht vind je het handig om een werkschema te maken, zodat de helper weet waar hij of zij aan toe is.

Waarom via Hlprs?

Alle werksters via Hlprs zijn gescreend én kunnen verschillende badges verdienen door bijvoorbeeld een cursus te volgen. Jij geeft zelf aan wanneer je de helper nodig hebt en maakt vervolgens de keuze wie er bij jou komt poetsen. Zo behoud je zelf de regie, want wie weet er nou beter wat jij zoekt dan jijzelf? Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, zijn de schoonmaakspullen.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus volledig ‘wit’. Daarnaast wordt de administratie ook voor je geregeld, dus je hoeft je nergens druk om te maken. Betaal achteraf gemakkelijk en snel via iDEAL of door middel van een automatische incasso.

Boek direct een huishoudelijke hulp in Hoorn

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen? Ga dan naar het Help Center of stuur een berichtje op de website-chat!
Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke dingen? Boek dan hier een huishoudelijke hulp in Hoorn!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hoorn.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...