Boek nu een huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Horst aan de Maas

Bij Hlprs boek je een huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas. Handig wanneer je zelf weinig tijd hebt om het huishouden te doen! Laat de hulp structureel komen of eenmalig; net wat jij het prettigst vindt. Daarnaast kies je ook zelf de hulp uit die jij het beste bij jouw huishouden vindt passen.

Hoe boek ik een hulp?

Een hulp boeken is hartstikke makkelijk! Als eerste kies je zelf op welke dag(en) en op welk tijdstip er schoongemaakt kan worden. Ook geef je aan hoe veel uur je af wilt nemen en of je wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalig hulp nodig hebt. De volgende stap is het maken van een selectie aan schoonmaaksters die jou geschikt lijken. Uiteraard zie je alleen hulpen die ook op het door jou gekozen moment beschikbaar zijn. Om je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we vast wat info over de hulpen verzameld en overzichtelijk gemaakt. Zo zie je in het overzicht:
Beoordelingen van andere klanten
Het uurtarief van de hulp
Een korte introductie, geschreven door de hulp zelf
De afstand tussen jou en de hulp
Op basis van die informatie kan jij een weloverwogen keuze maken en de dienstverleners selecteren die jou geschikt lijken. Zodra één van hen jouw boeking accepteert, kan je direct contact met hem of haar opnemen. Via de chat bespreek je dan nog even de werkzaamheden en kan je elkaar alvast een beetje leren kennen. Ook kan je hier het telefoonnummer van de helper vinden voor eventueel telefonisch contact.

Onze garantie

Onze Hlprs Happiness Garantie maakt jou sowieso happy! Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van deze garantie. Het biedt 100% tevredenheid en je bent daarnaast verzekerd voor alles. Jij en de hulp hoeven je dus nergens druk over te maken, dit gaat op basis van risk-sharing, wel zo eerlijk!
Onze helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, wat betekent dat ze volledig wit werken. Ook hoeft jij je niet druk te maken om de administratie. Dat regelen wij namelijk voor je. Jij hoeft alleen het bedrag achteraf te betalen via de automatische incasso of via iDEAL. Super makkelijk toch?

Dit doet de helper

Onze huishoudelijke hulpen kunnen jou bij veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden helpen. Naast de basistaken zoals stofzuigen en dweilen kunnen ze je ook helpen bij de niet alledaagse klussen. Denk hierbij aan het opmaken van het bed of het wassen van de ramen bijvoorbeeld. Deze taken voeren de helpers vaak uit:
Afstoffen van interieur
Keukenkastjes schoonmaken
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Reinigen van badkamers

Boek direct een huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij er voor jou! Via het Help Center krijg je direct antwoord op jouw vraag. Je kan ook altijd even een berichtje sturen via de chat. We zijn altijd happy to help!
Wacht niet langer en boek nu een betrouwbare poetshulp in Horst aan de Maas!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Horst aan de Maas.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...