Boek nu een huishoudelijke hulp in IJsselstein


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in IJsselstein bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp IJsselstein

Zie jij er ook altijd tegenop om na een lange werkweek het huis nog te moeten schoonmaken? Ga jij ook liever andere -leukere- dingen doen? Wij begrijpen dat helemaal. Geen nood! Wij hebben dé oplossing. Boek snel een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving De Wolden en geef het huishouden uit handen.

Wat neemt de helper onder handen?

De helpers verrichten veel verschillende huishoudelijke taken. Denk aan standaard schoonmaaktaken als afstoffen en stofzuigen. Ook kunnen ze je een handje helpen met strijken of het opmaken van bedden. Vaak voorkomende klusjes van de helpers:
Stofzuigen en dweilen
Reinigen van toilet en badkamer
Keuken schoonmaken
Afstoffen van meubels
Selecteer een dag en tijdstip waarop je de hulp wel kan gebruiken. Vervolgens kies je een aantal helpers die voldoet aan jouw wensen. Na de boeking kun je eenvoudig contact opnemen met de huishoudelijke hulp via de handige chatfunctie op het online platform. Leer elkaar alvast een beetje kennen of spreek de schoonmaakkarweitjes door.

100% tevredenheidsgarantie

Naast dat Hlprs je helpt een geschikte hulp te vinden, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie weet je zeker dat je happy bent na afloop! Zo weet je namelijk zeker dat alles in orde is voor jou, maar ook voor de poetshulp. Dit is op basis van risk-sharing; geen onnodig hoge premies. Schade wordt namelijk uit een gezamenlijke pot betaald en wat er uiteindelijk overblijft, krijg je terug in de vorm van een gift-card.
Om de administratieve rompslomp hoef jij je niet druk te maken. Hlprs neemt bijvoorbeeld de facturatie uit handen. Jij hoeft alleen maar te denken aan het doen van de betaling. Dit loopt veilig via een betalingsprovider en je kunt kiezen uit betalen met IDEAL of automatische incasso.
De schoonmakers uit IJsselstein werken trouwens via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat ze volledig ‘wit’ werken. Wel zo fijn!

Boek direct een huishoudelijke hulp in IJsselstein

Ben jij ook overtuigd? Laat het huishouden aan iemand anders over en boek een interieurverzorg(st)er in IJsselstein!
Raadpleeg ons Help Center of neem eens contact op met onze klantenservice. We zijn happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit IJsselstein.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...