Boek nu een huishoudelijke hulp in Kaag en Braassem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Kaag en Braassem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Kaag en Braassem

Kom je er niet aan toe om zelf je huis schoon te maken? Dat kunnen we ons voorstellen met alle drukte van tegenwoordig! We kunnen je daar gelukkig wel bij helpen. Via Hlprs boek je namelijk gemakkelijk én snel een gescreende huishoudelijke hulp in Kaag en Braassem. Boek direct en vóór je het weet komt er al iemand bij je aan de slag. Je kan kiezen om een vaste hulp (wekelijks of tweewekelijks) te boeken met korting. Daarnaast kan je kiezen voor bijvoorbeeld eenmalig of een maandelijkse grote schoonmaakbeurt.

Hoe werkt het?

Heel gemakkelijk! Een schoonmaakhulp boek je al in een paar stappen:
Stap 1: Kies zelf een (start)datum en tijdstip wanneer de poets kan komen schoonmaken.
Stap 2: Maak een selectie uit de hulpen die op het door jou gekozen moment ook beschikbaar zijn.
Stap 3: Je boeking wordt geaccepteerd door één van de door jou geselecteerde hulpen
Stap 4: De afspraak is al gepland, dus de hulp weet al wanneer hij of zij aan de slag kan gaan!
Om je bij stap 2 een handje te helpen, hebben we natuurlijk alvast zo veel mogelijk informatie verzameld. Zo kan je in dit handige overzicht direct zien hoe ver de hulp in het screeningsproces is door middel van de behaalde badges. Wij bieden een gratis online cursus aan die de helpers kunnen volgen om hun kennis van het werk zo optimaal mogelijk te maken. Nadat ze deze cursus met positief resultaat hebben afgerond, ontvangen ze hiervoor een badge. Daarnaast willen we natuurlijk het liefst alle hulpen even persoonlijk spreken. Ze kunnen gemakkelijk een telefonische intake inplannen met één van onze medewerkers. Tijdens deze intake bespreken we zaken als de ervaring en motivatie van de hulp. Ook vertellen ze altijd zelf wat over hun ervaring en motivatie in hun profiel. Tot slot zie je nog hoe veel boekingen de dienstverlener al via ons platform heeft afgerond én wat de ervaringen van andere klanten zijn met deze hulp.
We hebben het zo transparant en helder mogelijk gemaakt voor jou, zodat je een goede keuze kan maken.

Waar kunnen de schoonmakers je bij helpen?

Je bepaalt natuurlijk zelf wat de werkzaamheden uiteindelijk precies zijn. Je kan bij je aanvraag al aangeven wat eventuele extra werkzaamheden zijn én je kan dit nog via de chat met de door jou geselecteerde helper bespreken. Voorbeelden van werkzaamheden die het meeste via ons worden uitgevoerd, zijn:
Stofzuigen en dweilen
Keuken(kastjes) schoonmaken
Ramen zemen
Bedden verschonen
Alle hulpen bepalen hun eigen uurtarief. Om hen een handje te helpen, geven we hen hierin advies op basis van het aanbod in hun regio.

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een helper hebt geboekt, kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zo weet je zeker dat je tevreden bent. Dat wil je toch? Met deze aanvullende verzekering (door middel van risk-sharing) is alles goed geregeld voor zowel jou als de schoonmaakster. Wel zo’n prettig gevoel, toch?

Boek nu een huishoudelijke hulp in Kaag en Braassem!

Wil je nu eigenlijk wel snel dat je huis weer helemaal schoon wordt gemaakt binnenkort? Boek dan direct een schoonmaakhulp!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Check dan ons Help Center, of neem eens contact op met onze klantenservice. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Kaag en Braassem.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...