Boek nu een huishoudelijke hulp in Kampen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Kampen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Kampen

Huishoudelijke hulp Kampen nodig? Merk je dat het soms wel érg veel moeite kost om het huishouden nog helemaal goed bij te houden? Huur dan een huishoudelijke hulp in via Hlprs! Via dit platform vind je hartstikke snel én gemakkelijk een poets die bij jouw huishouden past. Uiteindelijk weet jij per slot van rekening toch het beste wie er bij je past.

Zo werkt Hlprs

Zo werkt Hlprs Je wilt natuurlijk dat alles gemakkelijk en soepel verloopt wanneer je hulp inhuurt. Wij ook! Daarom hebben we het boekingsproces en inlogsysteem zo gemakkelijk mogelijk ingericht voor jou. Selecteer je dienst en vul je postcode in. Heb je dat gedaan? Dan zie je direct een overzicht een overzicht van de beschikbare hulpen in jouw omgeving. Vervolgens kan je deze filteren op afstand en op beoordelingen. Jij bepaalt natuurlijk wat jij het belangrijkst vindt. Elke helper heeft een eigen profiel waarin zij wat over zichzelf hebben verteld. Om de keuze nog wat gemakkelijker te maken, zie je ook beoordelingen van andere klanten. Tot slot kan je ook nog zien wat de dienstverlener al heeft gedaan om badges te behalen. Denk hierbij aan een cursus die zij gratis kunnen volgen, een telefonische intake met één van onze medewerkers en het online integriteit interview.

Aan wat voor schoonmaaktaken je zoal kan denken

Aan wat voor schoonmaaktaken je zoal kan denken Je bepaalt natuurlijk zelf wat de werkzaamheden uiteindelijk precies zijn. Je kan bij je aanvraag al aangeven wat eventuele extra werkzaamheden zijn én je kan dit nog via de chat met de door jou geselecteerde helper bespreken. Voorbeelden van werkzaamheden die het meeste via ons worden uitgevoerd, zijn:
Stoffen en stofzuigen
Keuken schoonmaken
Bedden opmaken
Badkamer en toilet poetsen
Strijken
En nog veel meer!
Heb je andere schoonmaaktaken te doen in huis? Geen probleem. Geef de extra taken gewoon aan in je boeking en ontdek wie je daarbij kan helpen!

100% tevreden!

Een 100% tevredenheidsgarantie, dat wil toch iedereen? Dankzij de Hlprs Happiness Garantie is dit mogelijk. Met deze optionele aanvullende verzekering weet je zeker dat alles voor zowel jou als voor je huishoudelijke hulp goed geregeld is. De garantie werkt op basis van risk-sharing. Op die manier hoef je geen onnodig hoge premies te betalen.
Iedereen die gebruik maakt van het Hlprs-platform doet dit via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Deze regeling zorgt ervoor dat de interieurverzorgster volledig ‘wit’ bij jou aan het werk gaat. Dit is fijn voor de verzekering en de belastingplicht. Over de administratie hoef jij je niet druk te maken. Dat regelen wij namelijk gewoon voor je! Het enige wat jij hoeft te doen is de factuur achteraf te voldoen door middel van een iDEAL-betaling of een automatische incasso. Hartstikke makkelijk dus!

Huishoudelijke hulp in Kampen?

Kijk snel welke helpers bij jou in de buurt beschikbaar zijn, voordat ze volgeboekt zijn door andere klanten!
Heb je nog vragen? Check dan ons Help Center, of neem eens contact op met onze klantenservice. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Kampen.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...