Boek nu een huishoudelijke hulp in Kapelle


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Kapelle bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Kapelle

Je hebt vast geen zin of geen tijd om in het weekend nog even aan de gang te gaan met het huishouden. Dat begrijpen we! Daarom boek je via het Hlprs-platform heel gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp in Kapelle. De helpers, zo heten de dienstverleners die gebruik maken van het platform, kunnen het huishouden voor je uit handen nemen. Je kan kiezen voor een wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse of eenmalige boeking.
De schoonmaakhulp die je via Hlprs boekt, kies je helemaal zelf. Om die keuze zo makkelijk mogelijk te maken voor je, hebben we vast wat info verzameld en op een rijtje gezet. Zo zie je bijvoorbeeld beoordelingen van andere klanten en behaalde badges van de poets. De helpers kunnen badges verdienen naarmate ze de screening steeds verder doorlopen. Ze kunnen bijvoorbeeld een telefonische intake met één van onze medewerkers inplannen of een relevante cursus volgen. Dat maakt het maken van die eerste selectie een stuk makkelijker, toch?

Wat doet de helper?

De werksters poetsen erop los! Zo helpen ze je met allerlei soorten klusjes in het huishouden. Hierbij kan je in eerste instantie denken aan de basistaken, zoals stoffen en dweilen. Geef het ook gerust aan als je wilt er wat extra’s gedaan wordt, zoals het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Taken die veel gedaan worden door hulpen, zijn:
Stofzuigen
Dweilen
Afstoffen van interieur
Ramen wassen
Om een huishoudelijke hulp te boeken, selecteer je eerst een (vaste) dag en tijdstip. Je kan ook kiezen om een flexibele boeking te plaatsen als het tijdstip niet echt uitmaakt voor je. Je ziet dan precies welke dienstverleners er in jouw omgeving beschikbaar zijn op het door jou gekozen moment. Handig! Zo weet je namelijk zeker dat de schoonmaakster langskomt op dag en tijdstip waarop het voor jou goed uitkomt. We raden altijd aan om meerdere geschikte hulpen te selecteren, zodat je meer kans hebt dat de boeking door één van hen wordt geaccepteerd. Accepteert geen van hen de boeking binnen 24 uur? Dan krijgen de andere beschikbare helpers de mogelijkheid om te reageren. Op basis van die reacties kan jij dan nog altijd beslissen of je wilt dat één van hen bij jou aan de slag gaat.
Nadat je de hulp hebt geboekt kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. De ideale manier om alvast kennis te maken met de helper en te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden.

Wij zijn pas blij als jij blij bent!

Wil je zeker weten dat alles goed geregeld is? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat alles goed is geregeld voor zowel jou als je hulp.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan het werk. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, zo zorgen wij onder andere voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Maak gebruik van een automatische incasso of boek het bedrag over via iDEAL.

Huishoudelijke hulp in Kapelle?

Vragen over het boeken van een huishoudelijke hulp in Kapelle? Wij zijn happy to help! Daarom hebben we vast een handig Help Center voor je ingericht en krijg je altijd direct antwoord via de website-chat.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Kapelle.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...