Boek nu een huishoudelijke hulp in Kerkrade


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Kerkrade bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Kerkrade

We begrijpen wel dat je graag een huishoudelijke hulp uit Kerkrade wilt inhuren! Bijna niemand wil zich in het weekend nog druk hoeven maken om het huishouden. Jij toch ook niet? Via Hlprs heb jij zo een helper hiervoor gevonden! Ons online platform brengt je vliegensvlug in contact met een fijne schoonmaakster . Wij zijn blij dat we je kunnen helpen en zo kun jij lekker van je extra vrije tijd gaan genieten.
In één opslag zie je wie er als helper beschikbaar is in Kerkrade. Nu heb jij alle ruimte om een eigen geschikte werkster te kiezen die voldoet aan al je wensen. Want wie weet dit nu beter dan jij zelf? Alle huishoudelijke hulpen zullen eerst worden gescreend. Hiernaast kun je via het platform ook de reviews lezen die anderen klanten aan de helpers hebben gegeven. Ook zijn ze voorzien van badges die een bepaalde waarde aangeven. Bijvoorbeeld het afronden van een cursus of het hebben doorlopen van een extra screening. Hoe handig?!

Dit doet de helper

Onze huishoudelijke hulpen kunnen jou bij veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden helpen. Naast de basistaken zoals stofzuigen en dweilen kunnen ze je ook helpen bij de niet alledaagse klussen. Denk hierbij aan het opmaken van het bed of het wassen van de ramen bijvoorbeeld. Deze taken voeren de helpers vaak uit:
Afstoffen van interieur
Keukenkastjes schoonmaken
Stofzuigen van vloeren
Reinigen van badkamers
Jij bepaalt zelf wanneer de helper bij jou langskomt. Doordat jij de dag en het tijdstip kiest komt het dus altijd uit, super fijn natuurlijk. Je kunt nadat je een huishoudelijke hulp boekt in Kerkrade, snel en gemakkelijk contact opnemen via de chat op het online platform Hlprs. Zo kun je alvast aangeven wat je wensen zijn wat betreft het schoonmaken en kun je elkaar al een beetje leren kennen!
Nadat je de hulp hebt geboekt kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. De ideale manier om alvast kennis te maken met de werkster en te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden.

Onze garantie

Onze Hlprs Happiness Garantie gaat jou sowieso happy maken! Deze garantie biedt 100% tevredenheid en je bent daarnaast verzekerd voor alles. Jij en de hulp hoeven je dus nergens druk over te maken, dit gaat op basis van risk-sharing, wel zo eerlijk!
De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, wat betekent dat ze volledig wit werken, wel zo fijn! Je hoeft je ook niet druk te maken om de administratie, dat regelen wij. Jij hoeft alleen het bedrag achteraf te betalen via de automatische incasso of via iDEAL. Super makkelijk toch?

Huishoudelijke hulp in Kerkrade?

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij er voor jou! Je kunt contact opnemen met onze klantenservice op allerlei manieren. Helemaal handig: via het Help Center vind je direct antwoord op zo'n beetje alle mogelijke vragen.
Wacht niet langer en boek nu een goede helper in Kerkrade!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Kerkrade.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...