Boek nu een huishoudelijke hulp in Krimpen aan den IJssel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Krimpen aan den IJssel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Krimpen aan den IJssel

Wij begrijpen dat je in het weekend liever andere -leuke- dingen doet dan het huishouden. Groot gelijk! Hlprs biedt daarom de juiste oplossing: je boekt via ons namelijk gemakkelijk een huishoudelijke hulp in Krimpen aan den IJssel.
Via het online platform van Hlprs kom je super snel in contact met een huishoudelijke hulp die bij jou in de buurt woont. Omdat jij natuurlijk het beste weet wie er bij jouw huishouden en wensen past, mag je bij ons helemaal zelf kiezen. Natuurlijk hebben we die keuze wel zo makkelijk mogelijk gemaakt. Omdat je direct een moment kiest waarop de werkster voor jou gelegen zou komen, zie je ook alleen de dienstverleners die op dat moment geen andere boekingen hebben. Deze dienstverleners kan je dan filteren op basis van afstand of beoordelingen; net wat jij zelf het belangrijkst vindt. Je kan verder nog een introductie lezen van de hulp zelf en je ziet het aantal keer dat hij of zij al heeft schoongemaakt bij mensen thuis via ons.
Omdat de helpers hun eigen tarief bepalen, weet je ook meteen hoe veel en waarvoor je betaalt. Wij geven hen natuurlijk wel een richtlijn voor een goed uurtarief, op basis van hun werkervaring, leeftijd en het verdere aanbod in die regio.

Waar kan de schoonmaakster je zoal bij helpen?

De helpers hebben hun naam natuurlijk niets voor niets. Ze helpen je namelijk graag met allerlei schoonmaakwerkzaamheden in huis. Denk hierbij aan een aantal standaardtaken, zoals stoffen en dweilen, maar ze vinden het ook geen probleem om een wasje te draaien of te strijken. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Ramen lappen
Badkamer schoonmaken
Keuken poetsen
Nadat je de helper hebt geboekt, kun je meteen contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kan je elkaar vast een beetje leren kennen én eventuele bijzonderheden bespreken.

De voordelen van Hlprs

Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Je hoeft niet druk te maken over administratie of facturatie. Dit regelen wij namelijk voor je. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het voldoen van de betaling, maar dit kan eventueel ook via de automatische incasso. Een iDEAL betaling is ook gewoon mogelijk. Betalen doe je altijd achteraf. Heeft de hulp een keertje een uurtje meer of minder gewerkt? Dan kan hij of zij dit na afloop van de boeking gemakkelijk aanpassen. Vervolgens kan jij de uren nog even checken.
Een extra voordeel van het boeken van een huishoudelijke hulp via Hlprs, is dat je kunt kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Uniek in Nederland! Deze garantie is op basis van risk-sharing en betaalt uit in geval van schade en ziekte van jouw hulp. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper! 100% tevredenheid!
Heb je nu ook een klusje in huis of in de tuin waar je iemand voor in zou willen huren? Ook dat is zo gepiept vanuit je dashboard. Die boeking verloopt hetzelfde als die van een huishoudelijke hulp. Vervolgens heb je alles in één handig overzicht. Makkelijk toch?

Huishoudelijke hulp in Krimpen aan den IJssel?

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk! Gelukkig hebben we een handig Help Center. Of neem eenvoudig contact op met een van onze medewerkers.
Ben je ook enthousiast geworden? Boek dan direct een huishoudelijke hulp in Krimpen aan den IJssel en houd meer tijd over voor leuke dingen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Krimpen aan den IJssel.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...