Boek nu een huishoudelijke hulp in Laarbeek


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Laarbeek bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Laarbeek via Hlprs

Via het Hlprs-platform kom je razendsnel in contact met gescreende huishoudelijke hulpen in de omgeving van Laarbeek. Eindelijk weekend na een lange week werken? Ah, maar dan kom je thuis en word je weer herinnerd aan het feit dat je heel de week nog geen tijd hebt gehad om de badkamer schoon te maken. Wij begrijpen dat je liever gewoon geniet van vrije tijd in het weekend én een schoon huis. Gelukkig kunnen we je met beiden helpen.
Kies gewoon even een moment waarop je graag zou willen dat de hulp jouw huis schoon komt maken. In één duidelijk overzicht zie je vervolgens alle actieve werksters bij jou in de omgeving die op dat moment ook nog beschikbaar zijn. Jij bepaalt helemaal zelf welke van deze helpers bij jou aan de slag gaat. Jij weet ten slotte zelf het beste aan welke wensen een goede huishoudelijke hulp moet voldoen. We proberen je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van deze keuze. Zo zie je beoordelingen van eerdere klanten waar de helper aan de slag is geweest, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarnaast maken we gebruik van badges. Helpers kunnen deze badges verdienen door een relevante cursus te volgen of een aanvullende screening te. De badges zijn per helper terug te vinden op het platform. Daarnaast vragen we iedereen een stukje over zichzelf te schrijven, om zichzelf vast aan je voor te stellen.
Na het boeken kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Bespreek hier de schoonmaakklusjes alvast een keer. Ook kun je aangeven of er zaken zijn waar de schoonmaakster extra aandacht moet geven. Natuurlijk is het ook een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen.

Taken van de helper?

De werksters kunnen allerlei huishoudelijke taken voor je uit handen nemen. Naast de basistaken, zoals stoffen en dweilen, kun je altijd vragen of ze een handje willen helpen met andere zaken.
Enkele voorbeelden van andere klusjes die regelmatig worden uitgevoerd, zijn:
Bedden opmaken
Strijken
Ramen lappen
Stofzuigen en dweilen
Keuken poetsen
Naast huishoudelijk werk, hebben we allerlei verschillende taken die door verschillende helpers uit handen genomen kunnen worden. Zo boek je via hetzelfde platform ook gemakkelijk een tuin- of klushulp voor bijvoorbeeld snoeiwerk of het leggen van een laminaat-vloertje.

Hlprs Happiness Garantie

Heb je een geschikte huishoudelijke hulp gevonden in de regio Laarbeek? Dan kun je ervoor kiezen gebruik te maken van onze 100% tevredenheidsgarantie: de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je ervan verzekerd dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de huishoudelijke hulp. We werken met deze garantie op basis van risk-sharing. Op die manier kost het eigenlijk alleen geld wanneer het ook nodig is, vanuit een collectief verzekeringspotje.
Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat zij volledig ‘wit’ werken. Maak je geen zorgen om de administratie. Dat neemt Hlprs namelijk op zich. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp in Laarbeek

Vragen over het boekingsproces? Check ons handige Help Center of stuur even een chatberichtje.
Besteed weer tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Laarbeek.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Laarbeek.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...