Boek nu een huishoudelijke hulp in Landerd


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Landerd bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Landerd

Via het online platform van Hlprs kom je hartstikke snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit Landerd en omstreken. Je vrije tijd is kostbaar. Bij Hlprs snappen we dat. Wij begrijpen dat je na een lange dag of een drukke werkweek geen zin of energie meer hebt om het huishouden te doen. Samen zorgen we ervoor dat jij je vrije tijd weer kan besteden aan andere -leukere- dingen!
Via het Hlprs-platform kies je zelf een helper die bij jou aan de slag gaat. Dit doe je eenvoudig door eerst een dag en tijdstip te kiezen. Zo weet je zeker dat de werkster op een moment komt waarop het voor jou gelegen is. In een duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers bij jou in de buurt waar je uit kunt kiezen en die dus ook op dat moment beschikbaar zijn. Uiteraard proberen we deze keuze voor jou zo simpel mogelijk te maken. Zo zie jij bij iedere helper of hij of zij beschikt over badges. Deze badges zijn te verdienen door het doorlopen van het volgen van een relevante cursus of een aanvullende screening. Daarnaast lees je ook beoordelingen van klanten die jou al voor zijn gegaan. Zo weet je precies wat je van de schoonmaakster kunt verwachten. Ze bepaalt haar eigen tarief, dus ook dat kies je zelf.

Taken van de helper

De helpers poetsen erop los! Ze helpen je graag met allerlei klusjes in het huishouden. Denk naast de standaard werkzaamheden zoals dweilen en stofzuigen ook aan andere zaken, zoals het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Heb je een passende schoonmaakster gevonden? Na de boeking kun je gelijk contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Spreek met de werkster de klusjes alvast een keer door. Tijdens deze eerste kennismaking. Geef bijvoorbeeld aan of er zaken zijn waar extra aandacht aan besteed moet worden. Ook is dit het ideale moment om elkaar al een beetje te leren kennen. Veel voorkomende taken van de helpers:
Stofzuigen
Dweilen
Badkamer schoonmaken
Ramen zemen

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we de garantie die je graag wilt hebben wanneer je iemand inhuurt! Van deze garantie kun je gebruik maken indien gewenst. Het is dus niet verplicht, maar wij raden het zeker aan! Hiermee ben je namelijk verzekerd voor zaken als schade, ziekte van de hulp etc.
Wist je al dat de schoonmaakster uit Landerd bij jou volledig wit werkt? Alle helpers vallen namelijk onder de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je geen zorgen om bergen administratie. Hlprs neemt dit voor je uit handen. Het enige waar jij hoeft te regelen, is de betaling. Boek het bedrag achteraf eenvoudig over via iDEAL (zo’n handig linkje) of maak gebruik van een automatische incasso (dat hoef je maar één keer in te stellen en daarna hoef je je ook daar niet meer druk om te maken.
Heb je nu ook eens in de zoveel tijd behoefte aan een tuinhulp of een klushulp? Ook dat regel je via het Hlprs-platform. Wanneer je bent ingelogd, boek je hartstikke makkelijk een extra dienst erbij. Voor je het weet heb je alles in en rondom het huis geregeld en hoef jij écht alleen nog maar te relaxen in je vrije tijd.

Huishoudelijke hulp in Landerd

Hulp nodig bij het boeken? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Wij helpen je graag! Neem snel contact op door te chatten met een van onze medewerkers, of stuur een mailtje. Het Help Center biedt je direct antwoord op (bijna) al jouw vragen.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Landerd!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Landerd.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...