Boek nu een huishoudelijke hulp in Laren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Laren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Laren via Hlprs

Via het Hlprs platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Laren! Wij begrijpen heel goed dat je na een lange week geen zin meer hebt in het huishouden. Wacht niet langer en schakel direct een huishoudelijke hulp in. Zo heb jij tijd voor andere – leukere- dingen.

Wat doen de helpers?

We adviseren om tijdens de kennismaking een rondje in huis te lopen en de werkzaamheden te bespreken, den hierbij aan de basistaken zoals stofzuigen en dweilen. De helpers helpen ook graag met andere werkzaamheden zoals de ramen zemen of het wasgoed strijken. Overleg het samen even met de schoonmaakster. Vergeet dan ook niet de schoonmaakspullen in huis te halen voordat de helper komt. Veel voorkomende taken van de helpers:
Dweilen
Stofzuigen
Wasgoed strijken
Ramen zemen
De titel ‘helper’ krijg je niet zomaar. Je moet graag mensen willen helpen. Dat kan echter wel op verschillende manieren zijn. Zo bestaat onze poule van helpers uit verschillende soorten hulpen;
- Tuinhulpen
- Klushulpen
- Huishoudelijke hulpen
- Oppas-hulpen

Waarom Hlprs?

Doordat je op het platform vooraf een dag en tijdstip kan selecteren, weet je zeker dat alle beschikbare werksters beschikbaar zijn op dat gekozen moment. Je mag uit het overzicht zelf een geschikte helper kiezen! Wel zo fijn toch! Om je te helpen bij het maken van de keuze, laten we eerdere beoordelingen en verdiende badges zien per hulp. Zo kun je zien wat andere klanten van de helper vonden. Zo krijg je een goed beeld wat van je van de helper kan verwachten. De badges geven aan of de schoonmaakster een aanvullende screening heeft doorlopen of een relevante cursus heeft afgerond. Handig toch! De werksters bepalen zelf het uurtarief, alleen geven wij wel een advies op basis van werkervaring en leeftijd. Je kunt jouw keuze dus ook laten afhangen van die tarief. Zo weet je zeker dat de hulp die je kiest, past in jouw prijsklasse.
Je kunt na het boeken van de helper meteen contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Naast een leuke manier om alvast even kennis te maken, is het ook erg handig om alvast enkele werkzaamheden te bespreken.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed is geregeld? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! We garanderen hiermee 100% tevredenheid. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
De huishoudelijke hulp (helper) die bij jou komt schoonmaken, werkt volledig wit. Alle helpers zijn werkzaam via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is de betaling. Boek het bedrag achteraf over via iDEAL of via automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Laren

Wil je zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp in Laren na dit verhaal? Bekijk de helpers in jouw regio en boek direct. Weet je het nog niet helemaal zeker? Via het handige Help Center vind je direct antwoord op eventuele vragen. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Laren.


Start je boeking
Selecteer...