Boek nu een huishoudelijke hulp in Leek


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leek bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Leek via Hlprs

Jij zit er toch ook niet op te wachten om je in het weekend of na een lange werkdag nog bezig te houden met het huishouden? Kom daarom gemakkelijk en snel in contact met een huishoudelijke hulp uit Leek met behulp van Hlprs. Handig voor wanneer er nodig weer eens een stofzuiger door het huis gehaald moet worden. Je tijd is kostbaar en die wil je vast niet verspillen aan het huishouden. We begrijpen dat je jouw kostbare vrije tijd liever besteedt aan leuke dingen!
Bij Hlprs kom je razendsnel in contact met een schoonmaakster uit jouw omgeving. Via het online platform zie je in één helder overzicht wie er bij jou in de buurt beschikbaar is op het door jou gekozen moment in de week. Het enige wat jij hoeft te doen, is de keuze te maken wie het beste bij jouw wensen en huishouden past! Dit kun je doen op basis van eerder ontvangen beoordelingen van andere klanten of badges die de helper heeft verdiend. Zo weet je gelijk wat voor iemand je voor je hebt. Makkelijker kunnen we het haast niet maken om de juiste hulp te vinden! Als de helper bij jou langs is geweest, heb jij ook de mogelijkheid hem of haar te beoordelen via het platform. Zo kan je eventuele volgende klanten ook weer op weg helpen naar een geschikte dienstverlener én help je jouw hulp aan nieuwe klanten.

Wat doen de helpers?

De schoonmaaksters die via het Hlprs-platform werken, voeren een tal van werkzaamheden uit. Denk aan standaard huishoudelijke klusjes als stofzuigen en dweilen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals strijken en bedden opmaken. Jij bent natuurlijk uiteindelijk degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. Veel voorkomende taken zijn:
Stofzuigen en dweilen
Afstoffen
Ramen wassen
Keukenkastjes poetsen
Vind je het handig om vooraf alle taken al een keer door te spreken met de helper? Ook daar hebben we aan gedacht! Zodra de boeking door een geschikte dienstverlener is geaccepteerd, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar ook alvast een beetje leren kennen. Van tevoren selecteer je de dag en het tijdstip waarop de poets kan komen, dan weet je zeker dat er schoongemaakt wordt op het moment dat het voor jou uitkomt!

Alles goed geregeld!

Via Hlprs kom je niet alleen in contact met een huishoudelijke hulp. Via het platform kan je namelijk ook een tuinhulp, klushulp of oppas boeken! Voor alle diensten is alles goed geregeld. Je kunt er namelijk voor kiezen om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je hiervoor kiest, ben je ervan verzekerd dat alles goed geregeld is voor jou en de schoonmaakster. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing. Zo weet je zeker dat je geen onnodig hoge premies betaalt.
Naast deze garantie, hoef je je ook niet druk te maken om de administratie. Hlprs regelt namelijk de facturatie. Het enige wat jij hoeft te doen is na afloop het betreffende bedrag over te maken via iDEAL. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een automatische incasso, zodat jij je er al helemaal niet mee bezig hoeft te houden. De hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, dus de door jouw gekozen helper werkt volledig ‘wit’. Fijn om te weten!

Boek een huishoudelijke hulp in Leek

Wil jij na een lange werkdag ook thuiskomen in een heerlijk schoon én fris huis? Boek vandaag nog een huishoudelijke hulp in Leek!
Heb je nog vragen over het boekingsproces of andere zaken? Wij staan voor je klaar! Vind direct antwoord op (bijna) al je vragen via het Help Center of neem even contact op met onze klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Leek.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...