Boek nu een huishoudelijke hulp in Leiderdorp


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leiderdorp bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Leiderdorp

Na een lange werkdag of -week zit je vast niet te wachten om nog even aan de gang te gaan met een stofzuiger of poetsdoek. Dat begrijpen wij! Je vrije tijd is kostbaar en die besteed je vast veel liever aan andere – leukere – dingen. Groot gelijk heb je! Hlprs biedt hiervoor de perfecte oplossing; via dit online platform kom je heel snel in contact met een huishoudelijke hulp uit Leiderdorp.
Via het Hlprs-platform zie je in één oogopslag alle helpers in de buurt van Leiderdorp die beschikbaar zijn op het moment dat het voor jou uitkomt. Uit dit heldere overzicht kies je zelf één of meerdere schoonmaaksters die bij jouw wensen en huishouden passen. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden. Uiteraard helpen we je een handje om die keuze zo makkelijk en weloverwogen mogelijk te maken. Zo kunnen helpers badges verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het voltooien van een relevante cursus. Naast badges zie je ook beoordelingen over de helper. Zo weet je precies wat je van de helpers kunt verwachten! Ook zie je het uurtarief van de helper.

Alles goed geregeld via Hlprs

We garanderen je 100% tevredenheid met de de Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie is optioneel, maar wij raden het zeker aan! Hiermee ben je er zeker van dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Van deze garantie wordt iedereen happy!
Een geschikte schoonmaakster gevonden? Deze gaat bij jou volledig ‘wit’ aan de slag. Alle helpers vallen namelijk onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Maak je geen zorgen om de administratie. Hlprs neemt bijvoorbeeld de facturatie voor je uit handen. Jij betaalt gemakkelijk achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Welke schoonmaak klusjes doet een helper?

De huishoudelijke hulpen poetsen erop los! Zo helpen ze je met allerlei soorten taken in het huishouden, bijvoorbeeld met de basisklusjes zoals stoffen en dweilen. Geef het ook aan als je wilt dat ze helpen met andere dingen, zoals het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Veel voorkomende taken van de helpers:
Ramen zemen
Stofzuigen
Vloeren dweilen
Badkamer en toilet poetsen
Om een huishoudelijke hulp te boeken selecteer je eerst een dag en tijdstip. Je ziet dan precies welke hulpen er beschikbaar zijn op het door jou gekozen moment of momenten. Handig. Nadat je de hulp hebt geboekt kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. De beste manier om met de helper te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden. Ook fijn om zo elkaar alvast een beetje te leren kennen. Heb je hulp nodig bij een klusje in huis of in de tuin? Ook daar kan je Hlprs voor inschakelen. Via het platform bieden namelijk ook tuin- en klushulpen zich aan die je maar al te graag willen helpen!
Hulp nodig bij het boekingsproces? In ons Help Center vind je snel antwoord op je vragen.
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen en boek een huishoudelijke hulp in Leiderdorp!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Leiderdorp!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...