Boek nu een huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg via Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg

Kijk jij er op het werk al naar uit om thuis lekker met de stofzuiger in de weer te gaan? Dan is Hlprs niets voor jou. Via dit online platform vind je namelijk heel makkelijk en snel een huishoudelijke hulp uit Leidschendam-Voorburg die de huishoudelijke taken voor je uit handen neemt.
Mocht je nu niet één van die mensen zijn die graag zelf poetsen, dan raden we je aan een boeking te plaatsen. Kies een (aantal) mogelijke werkdag(en) en -tijd(en) waarop je graag zou willen dat de poets langskomt. Nadat je dit hebt gedaan, zie je in één oogopslag de schoonmaakhulpen die in jouw omgeving beschikbaar zijn op het door jou gekozen moment. Hieruit kan jij dan een selectie van helpers maken die jou wel geschikt lijken. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden.
We hebben namelijk, buiten de beschikbaarheid, alvast wat info voor je verzameld. Zo kunnen helpers badges verdienen door het doorlopen van een aanvullende screening of het voltooien van een relevante cursus. Daarnaast kun je ook beoordelingen lezen over de helper, geschreven door andere klanten waar hij of zij in het verleden heeft gewerkt of op dit moment nog steeds werkzaam is. Zo weet je precies wat je van de helper kunt verwachten! Nadat je de selectie hebt gemaakt, krijgen de geselecteerde hulpen 24 uur de tijd om de boeking te accepteren. Accepteert niemand van hen de boeking, dan krijgen andere dienstverleners nog de kans om zich aan te melden. Hieruit kan jij dan weer beslissen of je met één van hen wilt kennismaken. Uiteindelijk beslis je dit dus helemaal zelf.

Waar helpt de helper je bij?

De werksters nemen graag jouw huishoudelijke taken voor je onder handen. Buiten de basistaken, zoals stofzuigen en dweilen, verrichten ze ook allerlei andere karweitjes. Ze helpen je bijvoorbeeld graag een handje met het wassen van ramen, strijken en het opmaken van bedden. Taken die vaak voorkomen:
Afstoffen van interieur
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Reinigen van badkamer en keuken
Wanneer je een helper hebt gevonden en je boeking is geaccepteerd, kun je eenvoudig contact opnemen met via de chatfunctie op het platform. Ideaal om alle taken alvast een keer door te spreken. Ook kan je eventuele bijzonderheden van het huis of huishouden bespreken. Daarnaast ook een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen. Naast huishoudelijke hulpen bieden ook tuinhulpen, klushulpen én oppassers zich aan via het Hlprs-platform. Wanneer je een helper hebt gevonden en je boeking is geaccepteerd, kun je eenvoudig contact opnemen met via de chatfunctie op het platform. Ideaal om alle taken alvast een keer door te spreken. Ook kan je eventuele bijzonderheden van het huis of huishouden bespreken. Daarnaast ook een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen. Naast huishoudelijke hulpen bieden ook tuinhulpen, klushulpen én oppassers zich aan via het Hlprs-platform.

Hlprs Happiness Garantie

Wanneer iemand boekt via Hlprs, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Je weet dan namelijk zeker dat alles goed is geregeld. Zo ben je volledig gedekt bij schade en wordt de hulp doorbetaald bij ziekte.
De door jou geboekte schoonmaakster werkt natuurlijk gewoon ‘wit’. Zij werkt namelijk via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Ook om administratie hoef jij je niet druk te maken, omdat dit door Hlprs uit handen wordt genomen. Jij hoeft alleen nog maar de factuur te betalen. Dit kan eenvoudig achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Hulp nodig bij het boekingsproces? Of heb je nog vragen over Hlprs? In ons Help Center vind je snel antwoord op je vragen.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Leidschendam-Voorburg!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...