Boek nu een huishoudelijke hulp in Lelystad


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Lelystad bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Lelystad via Hlprs

Op zoek naar huishoudelijke hulp in Lelystad? Welkom bij Hlprs! Bespaar jezelf die tijd en energie, en kom toch altijd thuis in een schoon huis! Hlprs is hét platform om de juiste hulp te vinden. De huishoudelijke hulpen die via Hlprs werken, zijn de helpers. Zij staan te popelen om jouw huis van boven tot onder te poetsen. Hoe werkt het? Lees snel verder!

Kies zelf je helper!

De schoonmaaksters die werken via Hlprs kunnen veel taken in en om huis uitvoeren. Ligt er maar net aan wat jij wil. De standaard huishoudelijke klusjes zoals stoffen en stofzuigen doen ze altijd, maar ze kunnen ook helpen met andere klusjes, zoals bedden opmaken en strijken. Jij bent degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. Veel voorkomende taken zijn:

Welke schoonmaak klusjes doen de helpers?

Je kan je huishouden volledig overlaten aan de helpers. Zo worden naast de standaard klusjes als stoffen en stofzuigen, ook andere taken uitgevoerd. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Stoffen en stofzuigen
Badkamer en keuken poetsen
Vloeren dweilen
...en nog veel meer!
Jij mag zelf je helper kiezen, want jij weet het beste wat je wil! Wij geven je een aanbod en jij kiest! De keuze maken we makkelijk voor je, maak je geen zorgen. Je ziet reviews van andere klanten en bij elke helper lees je een kort verhaaltje over de werkervaring en motivatie van de helper. Zo weet je precies wat je kan verwachten van de huishoudelijke hulp in Lelystad.
Vind je het handig om vooraf alle taken al een keer door te spreken met de helper? Dat kan! Zodra jij de juiste kandidaat hebt gevonden, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar ook al een beetje leren kennen. Van tevoren selecteer je de dag en het tijdstip waarop de helper kan komen, dan weet je zeker dat er schoongemaakt wordt op het moment dat het voor jou uitkomt!

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie! Dit garanderen wij met de de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is. Voor jou én voor de hulp. Denk bijvoorbeeld aan de vervalling van het eigen risico bij de aansprakelijkheidsverzekering.

Alles goed geregeld via Hlprs

Wij willen het beste voor jou en de helper, daar doen we veel voor. Kies bijvoorbeeld voor de Hlprs Happiness Garantie. Daar word je blij van! Hiermee weet je zeker dat alles voor jou goed geregeld is bij schade en ziekte van de helper.
De helpers werken volgens de regeling dienstverlening aan huis, ze werken dus wit! Dat is al een groot voordeel en bij Hlprs vind je ook nog een groot aanbod aan gescreende huishoudelijke hulpen in Lelystad.
Maak je maar niet druk om de administratie, de hoef jij niet te doen. En de facturatie? Die verzorgen wij voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw ideale helper kiezen en maandelijks de factuur te voldoen, zodat de helper netjes uitbetaald krijgt. Die betaling is trouwens helemaal veilig, want we maken gebruik van een betalingsprovider.

Alles goed geregeld via Hlprs

Maak je maar niet druk om de administratie, de hoef jij niet te doen. En de facturatie? Die verzorgen wij voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw ideale helper kiezen en maandelijks de factuur te voldoen, zodat de helper netjes uitbetaald krijgt. Die betaling is trouwens helemaal veilig, want we maken gebruik van een betalingsprovider.

Huishoudelijke hulp in Lelystad: boeken maar!

Wil jij na een drukke dag ook thuiskomen in een heerlijk schoon én fris huis? Bespaar je kostbare tijd voor leuke dingen en boek vandaag nog een huishoudelijke hulp in Lelystad!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Lelystad!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...