Boek nu een huishoudelijke hulp in Leudal


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leudal bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Leudal via Hlprs

Na een lange werkdag zin of tijd meer over om het huishouden te gaan doen en zoek je daarom een huishoudelijke hulp in de omgeving van Leudal? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen! Via het Hlprs-platform kom je namelijk razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp die bij jou in de buurt woont. Zo houd jij meer tijd over voor andere – leuke – dingen.

Zo werkt Hlprs

Op het online platform kies je zelf een dag en tijdstip waarop je de helper wilt ontvangen. Nadat je dit hebt gedaan, zie je in één duidelijk overzicht alle schoonmaakhulpen in Leudal die op dat moment beschikbaar zijn. De keuze voor de helper maak je helemaal zelf. Wel zo gemakkelijk én fijn dat je zelf bepaalt wie er bij jou aan de slag gaat! We proberen die keuze natuurlijk wel zo gemakkelijk mogelijk te maken voor je. Daarom hebben we een uitgebreid screeningsproces ontwikkeld die alle helpers kunnen doorlopen. Aan de hand van de badges zie je dan hoe ver iemand in dit proces is. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de werkster een relevante cursus heeft gevolgd? Die is beschikbaar en daarmee kunnen ze een badge verdienen!
Naast badges vragen we ook klanten om een beoordeling over de poetshulp te schrijven. Die beoordelingen kan jij dan vervolgens ook zien, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Op die manier weet je tenminste wat je van iemand kunt verwachten. Verder kan je de schoonmaaksters filteren op basis van afstand en op het tarief dat zij hanteren. Je weet zo hoe veel én waarvoor je betaalt. De keuze maak je vervolgens op basis van wat jij het belangrijkst vindt.

Welke schoonmaak klusjes doen de helpers?

Vloeren dweilen
Wassen en strijken
...en nog veel meer!
De schoonmaaksters in Leudal helpen je graag met verschillende taken in het huishouden. Naast de ‘gewone’ schoonmaakklusjes, zoals stoffen en dweilen, nemen ze ook graag andere taken voor je uit handen indien je dit wenst. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Na het boeken van een helper kun je meteen contact opnemen via de chatfunctie op het gebruiksvriendelijke platform. Je kunt dan alvast een beetje kennismaken en de werkzaamheden en/of eventuele bijzonderheden doorspreken. Veel voorkomende taken van de werksters:
Badkamer en keuken poetsen
Wassen en strijken
Vloeren dweilen en ramen lappen
...en nog veel meer!
Stoffen en stofzuigen
Vind je het handig om vooraf alle taken al een keer door te spreken met de helper? Dat kan! Zodra jij de juiste kandidaat hebt gevonden, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar ook al een beetje leren kennen. Van tevoren selecteer je de dag en het tijdstip waarop de helper kan komen, dan weet je zeker dat er schoongemaakt wordt op het moment dat het voor jou uitkomt!

Hlprs Happiness Garantie

Ben je blij met de match die tot stand is gekomen? Dan kun je ervoor kiezen gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben je ervan verzekerd dat alles goed geregeld is. Dat geldt zowel voor jou als voor de helper. We werken met deze garantie op basis van risk-sharing. Op die manier weet je tenminste zeker dat je geen onnodig hoge premies betaalt.

Alles goed geregeld via Hlprs

Alle helpers zijn werkzaam via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Hierdoor werken zij natuurlijk gewoon ‘wit’. Maak je niet druk om de administratie die daarbij zou komen kijken. Die neemt Hlprs namelijk uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is betalen voor de gewerkte uren. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso. Ook geen gedoe met contant geld dus!
De helpers werken volgens de regeling dienstverlening aan huis, ze werken dus wit! Dat is al een groot voordeel en bij Hlprs vind je ook nog een groot aanbod aan gescreende huishoudelijke hulpen in Leudal.
Maak je maar niet druk om de administratie, de hoef jij niet te doen. En de facturatie? Die verzorgen wij voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw ideale helper kiezen en maandelijks de factuur te voldoen, zodat de helper netjes uitbetaald krijgt. Die betaling is trouwens helemaal veilig, want we maken gebruik van een betalingsprovider.

Huishoudelijke hulp in Leudal: boeken maar!

Vragen over het boekingsproces? Check ons Help Center! Je kan ons verder ook altijd een chatberichtje sturen. Geniet van wat meer vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Leudal.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Leudal!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...