Boek nu een huishoudelijke hulp in Loon op Zand


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Loon op Zand bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Hlprs Happiness Garantie

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Loon op Zand via Hlprs

Zie je er vaak tegen op om na het werk ook nog aan de slag te gaan met het huishouden en zit je er daarom aan te denken om een huishoudelijke hulp in Loon op Zand in te huren? We kunnen ons voorstellen dat je liever een pannenkoek gaat eten bij de Financiën met de kids. Of een dagje naar de Efteling met vrienden; dat klinkt een stuk leuker dan de badkamer eens flink aan te pakken. Hlprs biedt gelukkig een oplossing! Via het online platform kom je heel snel én gemakkelijk in contact met een gescreende schoonmaakhulp in jouw regio. Weer een zorg minder voor jou, zodat jij je vrije tijd kan besteden aan andere -leukere- activiteiten.

Kies zelf je helper

Vink even aan op welke dag(en) de hulp gelegen zou komen en op welk tijdstip dat voor jou ook handig zou zijn. Daarna zie je direct wie er op dat moment beschikbaar is. Vind je het moeilijk om te bepalen wie je graag over de vloer zou willen komen? Ook daar hebben we een oplossing voor bedacht. We hebben namelijk alvast zoveel mogelijk info over de schoonmaaksters verzameld voor je. Je kan bijvoorbeeld beoordelingen van andere klanten lezen, maar ook zien door middel van de behaalde badges hoe ver de hulp in het screeningsproces is. Zo kunnen ze een badge behalen voor het goed afronden van de beschikbare relevante cursus, of door een telefonische intake met één van onze medewerkers in te plannen. Daarnaast zie je ook hoe vaak die persoon al via ons platform heeft schoongemaakt, hoe ver hij of zij bij je vandaan woont én welk uurtarief de helper hanteert. Je kan vervolgens ook nog filteren op deze drie onderwerpen, zodat je kan zien wie het beste past bij jouw wensen en voorkeuren.

100% tevredenheidsgarantie

Omdat we graag wat extra’s willen bieden voor de klanten én de dienstverleners, bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Met deze garantie ben je zeker van een goede afloop van de werkzaamheden. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing. Op die manier weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Met deze garantie ben je verzekerd in het geval van schade en worden de kosten gedekt wanneer de poets per ongeluk de sleutels verliest. Wel zo’n prettig gevoel, toch?
Omdat we graag wat extra’s willen bieden voor de klanten én de dienstverleners, bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Met deze garantie ben je zeker van een goede afloop van de werkzaamheden. Deze garantie werkt op basis van risk-sharing. Op die manier weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Met deze garantie ben je verzekerd in het geval van schade en worden de kosten gedekt wanneer de poets per ongeluk de sleutels verliest. Wel zo’n prettig gevoel, toch?
Heb je een goede match gevonden via het platform? Dan gaat hij of zij natuurlijk gewoon legaal aan het werk. De helpers werken namelijk via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Ondertussen levert dit voor jou geen extra lasten op; Hlprs neemt de administratie namelijk voor je uit handen. Op die manier hoef jij je alleen druk te maken over de goede match en de betaling achteraf. De betaling doe je na de laatste boeking van de maand. Je kan kiezen voor iDEAL of automatische incasso als betaalwijze.

Welke schoonmaak karweitjes verrichten de helpers in Loon op Zand?

Stoffen, stofzuigen en dweilen: dit zijn voorbeelden van schoonmaakklusjes die het vaakst voorkomen via het Hlprs-platform. Natuurlijk helpen de werksters ook graag met andere huishoudelijke taken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opmaken van bedden, het wassen van ramen of het strijken van wasgoed. Nadat je de werkster hebt geboekt, kan je ook direct contact opnemen met die persoon via de chat-functie. Dit kan je gebruiken om eventuele bijzonderheden te bespreken. Daarnaast is het natuurlijk wel zo fijn dat je alvast een beetje kennis kan maken.
Keuken schoonmaken
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen en ramen zemen
… en nog veel meer!

Huishoudelijke hulp Loon op Zand, boek direct nog!

Maak je niet meer druk om het huishouden! Boek direct een huishoudelijke hulp in Loon op Zand!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Loon op Zand!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...