Boek nu een huishoudelijke hulp in Lopik


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Lopik bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Snel huishoudelijke hulp vinden via Hlprs in Lopik

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het huishouden in de vorm van een huishoudelijke hulp in de buurt van Lopik? Dan ben je op de juiste pagina beland. Het Hlprs-platform heeft namelijk een groot bestand aan huishoudelijke hulpen die jou maar al te graag een handje helpen! Met een poetshulp heb jij meer tijd over voor dingen die wat leuker zijn. In de weekenden ga je toch liever een dagje weg, in plaats van dat je de badkamer eens flink onder handen moet nemen. Wanneer je iemand via Hlprs inschakelt, kan dat!

Schoonmaak klusjes die je via Hlprs kunt laten doen

Dat bepaal jij uiteindelijk natuurlijk! Wanneer je bij je boeking al aangeeft wat eventuele extra werkzaamheden zijn, weet je zeker dat er iemand aan de slag gaat die je daarbij kan helpen. Naast de standaardwerkzaamheden die we hieronder benoemen, kan je bijvoorbeeld denken aan strijken, wassen, bedden opmaken etc. Standaard werkzaamheden zijn:
Stofzuigen en stoffen
Keuken schoonmaken
Strijken en wassen
Badkamer reinigen
Naast huishoudelijke hulpen, kan je ook een tuinhulp, een klushulp of een oppas inhuren via Hlprs.
Alle helpers werken volledig wit via de Regeling dienstverlening aan huis en wij regelen de administratie! Je betaalt heel gemakkelijk achteraf via IDEAL of je kan kiezen voor een automatische incasso. Net wat jij het handigst vindt.

Kies zelf je helper via Hlprs

Je kiest zelf welke werkster(s) je geschikt lijkten, op basis van wat jij belangrijk vindt. We hebben daarom vast zoveel mogelijk info verzameld over de schoonmaaksters uit de omgeving van Lopik.
Een huishoudelijke hulp online badges verdienen. Zo’n badge krijgen ze natuurlijk niet zomaar. Zo hebben ze de optie een telefonische intake met één van onze medewerkers te voeren. Ze kunnen dit inplannen en dan nemen wij contact met hen op. Zo hebben we eigenlijk alvast een pre-sollicitatiegesprek gehouden voor je. Uiteraard kan je die info dan ook lezen in het profiel. Daarnaast ontvangt de schoonmaakhulp een badge wanneer hij/zij de relevante cursus met goed resultaat heeft behaald.

Huishoudelijke hulp in Lopik: Boeken maar!

Waarom zou je voor Hlprs kiezen? Jij kiest via het platform zelf wie er wanneer bij jou komt schoonmaken, want jij weet het beste wat je wil. Je kiest gewoon een moment in de week (of meerdere momenten als dat mogelijk is) uit waarop de hulp voor jou goed uit zou komen. Nadat je dit hebt gedaan, zie je iedereen die in jouw omgeving beschikbaar is op dat moment.
Je ziet beoordelingen van andere klanten en een kort verhaaltje over iedere helper. Ook zie je aan de badges hoe ver iedere helper gescreend is. Je kunt zelfs meerdere helpers selecteren!
De helper die als eerste jouw boeking accepteert, gaat bij jou in Lopik aan de slag. Jullie kunnen dan samen contact hebben om een afspraak voor de kennismaking te maken en eventuele bijzonderheden door te spreken (kan ook via de handige chatfunctie!).
We regelen alles zo goed mogelijk voor je en bieden daarom de de Hlprs Happiness Garantie aan. Met deze garantie is alles goed geregeld voor jou en de helper. Met deze optionele verzekering ben je bijvoorbeeld gedekt voor het eigen risico op de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Dat is de extra service die we bieden, net zoals de facturatie en administratie. Regelen we voor jou.

Huishoudelijke hulp Lopik: boeken maar!

Wil je zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp in Lopik na dit verhaal? Bekijk de helpers in jouw regio en boek direct jouw favoriet. Vragen? Neem een kijkje in ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Lopik!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...