Huishoudelijke hulp Losser


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Losser

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Losser: boek direct via Hlprs

Zit jij iedere dag op je werk met smacht uit te kijken naar het weekend, tot je beseft dat je eigenlijk nog allerlei huishoudelijke taken moet gaan doen om het huis weer op orde te krijgen? Boek dan een huishoudelijke hulp uit Losser via het Hlprs-platform! Vóór je het weet ben je al in contact met een schoonmaakhulp die bij jou in de buurt woont.

Huishoudelijke hulp in Losser

Zoek jij huishoudelijke hulp en dat liever vandaag nog dan morgen? Dan ben je nu op de goede website, want via Hlprs vind jij snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) in Losser. Hoef jij je niet druk te maken om het huishouden, weer een zorg minder.

Wat doet een helper?

De titel ‘helper’ kan best veel betekenen. Het kan zijn dat iemand bijvoorbeeld een held is met klussen, enorm groene vingers heeft, heel goed met kinderen is of als een tornado je huis poetst. Eén ding hebben de helpers gemeen; ze helpen graag!
De schoonmaaksters kunnen je natuurlijk helpen bij de standaardtaken in het huishouden. Taken die veel uitgevoerd worden, zijn:
Stoffen
Stofzuigen
Wassen en strijken
Vloeren dweilen en ramen zemen
... en nog veel meer!
De vloeren dweilen
Ramen lappen
Wassen en strijken

Kies zelf je helper!

En weet je wat fijn is? Jij bepaalt wie er bij je past! Je selecteert een (aantal) dag(en) en tijdstip(pen) waarop je de hulp wel zou kunnen gebruiken en voert je postcode in. Vervolgens zie je een handig overzicht met alle schoonmaakhulpen die op dat moment beschikbaar zijn om aan de slag te gaan. Je kan hieruit dan een selectie maken op basis van wat jij belangrijk vindt. Je hebt de mogelijkheid te filteren op basis van afstand, beoordelingen van andere klanten of prijs. En daar houdt het niet op. We hebben zoveel mogelijk informatie voor je verzameld van de helpers (zo heten de dienstverleners die via het Hlprs-platform werkzaam zijn). We vragen alle schoonmaaksters om wat info over zichzelf te schrijven om zichzelf aan je voor te stellen. Daarnaast kunnen alle helpers badges verdienen door een aanvullende screening te doorlopen of het volgen van een relevante schoonmaakcursus.
Nadat je een helper hebt geboekt, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden bespreken.
Betalen van de gewerkte uren doe je achteraf via iDEAL of automatische incasso. Makkelijker kan haast niet!
De helpers werken via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Daardoor weet je zeker dat zij volledig ‘wit’ werken. Geen risico op een boete van de belastingdienst dus! Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met een hoop administratie. Dit regelt Hlprs voor je! Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling (we kunnen veel doen, maar kunnen het helaas niet gratis maken). Dit kan eenvoudig achteraf via iDEAL of door een automatische incasso.

Hlprs Happiness Garantie

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat alles goed is geregeld voor jou, maar ook voor de huishoudelijke hulp. Wil jij dat ook? Dan adviseren we gebruik te maken van de de Hlprs Happiness Garantie. Van deze optionele verzekering wordt iedereen happy! En als de gebruikers van het platform happy zijn, zijn wij dat ook.
Vragen over het boekingsproces? Check ons handige Help Center! Heb je liever contact met de klantenservice? Dat kan natuurlijk ook! We beantwoorden alle berichten altijd binnen 2 werkdagen.
De schoonmaaksters via Hlprs werken ‘wit’ via de de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen om de administratie, dit wordt voor je geregeld. Het uurtarief wordt bepaald door de hulp zelf, gebaseerd op eerdere werkervaring en leeftijd.

Huishoudelijke hulp boeken in Losser!

Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Losser!
Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Losser.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...