Boek nu een huishoudelijke hulp in Maasdriel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Maasdriel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een huishoudelijke hulp in Maasdriel

Waarom zelf met een stofzuiger het huis rondgaan, als het huishouden ook aan iemand anders kan overlaten? Precies, zo denken wij bij Hlprs er ook over! Boek daarom snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp. Zo houd jij tijd over voor andere leuke dingen!

Wat doen de helpers?

De schoonmaaksters via Hlprs worden ‘helpers’ genoemd en helpen doen ze graag! Denk hierbij aan de standaard klusjes, zoals afstoffen en dweilen, maar ook iets extra’s zoals het strijken van het wasgoed bijvoorbeeld. Vaak voorkomende taken:
Keuken uitsoppen
Sanitair reinigen
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Wassen en strijken
De werkzaamheden bepaal jij natuurlijk zelf. Wanneer de werkster structureel komt, zou je bijvoorbeeld een werkschema kunnen opstellen. Zo weet de helper precies wat er van hem/haar verwacht wordt!

Hlprs Happiness Garantie

Je kunt kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie bij het boeken van een huishoudelijke hulp. Hiermee garanderen wij je van 100% tevredenheid en wie wil dat nou niet? Tegen een kleine bijdrage per uur zorgen wij voor doorbetaling bij ziekte van de huishoudelijke hulp en vervalt het eigen risico bij schadegevallen. Dit alles op basis van risk-sharing. Happy to help!

Zelf je helper kiezen

Via het Hlprs platform boek je snel een huishoudelijke hulp. Het leuke van Hlprs is dat jij die zelf mag kiezen! Dat is wel zo fijn natuurlijk. In een overzicht zie je alle beschikbare helpers. Bekijk beoordelingen, een korte introductie, foto en badges. Op basis hiervan kun je dan een selectie maken. Zij krijgen dan als eerste bericht om de boeking te bevestigen.
Alle helpers worden gescreend door middel van een ID-check. Ze kunnen er zelf ook voor kiezen om nog aanvullend gescreend te worden. Daar verdienen ze badges en die kun jij in het profiel van de helper zien. Ze hebben ook de mogelijkheid om een schoonmaakcursus te volgen en ook hier ontvangen ze dan weer een badge voor.
Zodra de boeking is bevestigd door de werkster, kun je contact opnemen met de kandidaat via het platform. Maak hiervoor gebruik van de handige chatfunctie. Zo kun je alvast kennismaken en de werkzaamheden bespreken.

Boek een huishoudelijke hulp in Maasdriel

Heb je nog vragen? Ga dan naar ons Help Center.
Wil je meer vrije tijd? Boek hier direct jouw favoriete helper(s).

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Maasdriel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...