Boek nu een huishoudelijke hulp in Maassluis


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Maassluis bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Maassluis gezocht? Die vind je snel via Hlprs!

Ah, lekker. Klaar met werken! Maar dan kom je thuis en besef je je ineens dat er toch wel eens nodig gestofzuigd moeten worden. De kat is in de rui en de kinderen hebben net boterhammen zonder bord eronder gegeten. Gelukkig vind je via Hlprs heel snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp in Maassluis. Zo kom jij na je werk gewoon thuis in een schoon huis en kan je tenminste écht relaxen!

Wat doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

Naast huishoudelijke hulpen kan je ook iemand voor de tuin, een klusser of een oppas boeken. De schoonmaaksters via Hlprs voeren allerlei huishoudelijke taken uit. Denk hierbij aan klusjes als afstoffen en dweilen. Ze kunnen ook helpen met andere dingen, zoals bedden opmaken en strijken. Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt natuurlijk.
Badkamer en toilet schoonmaken
Dweilen
Stoffen en stofzuigen
Ramen zemen
Wil je vooraf alle taken alvast een keer bespreken met de schoonmaakster? Dat kan! Wanneer je boeking door een door jou gekozen hulp is geaccepteerd, kun je gemakkelijk contact met hem of haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Ook een fijne manier om vast voor het eerst kennis te maken. Het is natuurlijk belangrijk dat er een goede klik is!

100% tevredenheidsgarantie

Dankzij de Hlprs Happiness Garantie weet je ook zeker dat alles goed geregeld is. Je hoeft hier natuurlijk geen gebruik van te maken, maar we raden het wel aan. Voor slechts een klein bedrag extra per uur ben je dan volledig gedekt bij schade, verlies van een sleutel en eigenlijk zo ongeveer alles wat je kan bedenken. Ook voor de hulp is alles zo goed geregeld. Ook een prettig gevoel, toch? Van deze garantie wordt dus eigenlijk iedereen happy!
Wanneer iemand via het Hlprs-platform bij jou werkt, weet je zeker dat die persoon ‘wit’ werkt. Dat gaat namelijk via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. De administratie wordt verder geregeld, dus ook daar hoef jij je niet druk om te maken. Je kan hartstikke gemakkelijk achteraf via iDEAL of een automatische incasso betalen.

Kies zelf je helper

Het leuke aan Hlprs is dat jij zelf je helper mag kiezen! Dat kan een huishoudelijke hulp zijn, maar ook een tuinhulp, klushulp of oppas. Wel zo fijn als je zelf bepaalt wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, geen zorgen. Bekijk bijvoorbeeld de beoordelingen van andere klanten. Ook handig: bekijk welke badges de helper heeft. Zo zie je hoe ver de helper is gescreend met bijvoorbeeld een betrouwbaarheidstest, extra cursus of telefonische intake.

Boek snel een huishoudelijke hulp in Maassluis!

Hoe sneller je boekt, hoe sneller je huis lekker schoongemaakt wordt. Boek daarom nu een huishoudelijke hulp die bij jou in Maassluis aan de slag gaat!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Maassluis vind je een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...