Huishoudelijke hulp Maastricht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Maastricht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Maastricht, zo gevonden via Hlprs

Stel je het huishouden elke keer weer uit? Of kom je er simpelweg niet aan toe? Kom razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp via het online platform van Hlprs. Zo heb je de voordelen van een stralend en fris huis, zonder de nadelen van het schoonmaken!
Op ons platform zie je alle actieve Maastrichtse helpers in één duidelijk overzicht. De keuze voor een schoonmaakster ligt volledig in jouw handen. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je iemand binnen laat in je huis. Natuurlijk staat Hlprs je bij om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door het gebruik van badges die de helpers kunnen verdienen. Een werkster kan een badge verdienen wanneer hij of zij een cursus volgt of een aanvullende screening doorloopt. Deze badges zijn ook voor jou zichtbaar. Ben je benieuwd wat je van de helper kunt verwachten? Lees beoordelingen van klanten waar de helper eerder aan de slag is geweest.

Taken van de helper

De schoonmaaksters nemen graag alle huishoudelijke taken van je over. Denk hierbij naast de standaard taken zoals stofzuigen en dweilen ook aan andere zaken, bijvoorbeeld het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Nadat je de huishoudelijke hulp hebt geboekt op een geselecteerde dag en tijdstip, kun je eenvoudig contact opnemen. Gebruik hiervoor de handige online chatfunctie op het platform. Leg uit aan de werkster wat er allemaal schoongemaakt moet worden en leer elkaar al een beetje kennen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Wist je dat als je een helper inschakelt via Hlprs deze bij jou volledig in het ‘wit’ gaat werken? Dit komt doordat de helpers vallen onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Administratie? Maak je daar geen zorgen over, dit neemt Hlprs voor je uit handen. Betaal achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso, zo makkelijk is het!

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% tevredenheid. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan. Je weet hiermee zeker dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, maar ook voor de huishoudelijke hulp! We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice! Dit kan door het sturen van een mailtje of maak gebruik van de online chat.
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat gemakkelijk door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Maastricht!

Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Maastricht!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Maastricht

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...