Boek nu een huishoudelijke hulp in Marum


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Marum bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Marum gezocht? Die vind je snel via Hlprs!

Heb je in het weekend geen tijd of geen zin om het huishouden nog te doen en zoek je daarom een huishoudelijke hulp uit Marum? Dat begrijpen we wel. Gelukkig heb je dit via het Hlprs-platform dan ook zo geregeld! Je bepaalt zelf hoe vaak en voor hoe veel uur je iemand inhuurt. Je kan kiezen voor wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalig. Wil je graag een vaste hulp? Dan krijg je ook nog eens korting!

Wat doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

Een helper kan je helpen met allerlei klusjes in en rondom het huis. Zo bestaat het bestand aan helpers uit tuinhulpen, klushulpen, oppashulpen en schoonmaakhulpen. Je kiest direct welke dienst je af wilt nemen en ziet dan ook in het overzicht alleen helpers die jou daarbij kunnen helpen. De werksters poetsen erop los! Ze helpen je maar al te graag met allerlei soorten klusjes in het huishouden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de basistaken, zoals stoffen en dweilen. Geef het ook aan als je wilt dat ze helpen met wat extra taken, zoals het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Taken die veel voorkomen, zijn:
Stoffen en stofzuigen
Dweilen en ramen zemen
Wassen en strijken
... en nog veel meer schoonmaak klusjes!
We raden altijd aan om meerdere dienstverleners te selecteren, om de kans dat één van hen je boeking accepteert te vergroten. Mochten de geselecteerde helpers toch niet beschikbaar zijn, wordt je verzoek nog naar de overige hulpen gestuurd. Vervolgens kan jij altijd nog bepalen of je kennis wilt maken met één van de dienstverleners die jouw boeking vervolgens accepteren. Nadat je de hulp hebt geboekt kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. De ideale manier om met de helper te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden. Ook makkelijk om zo elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Alles goed geregeld via Hlprs

Wil je 100% zeker weten dat alles goed geregeld is? Kies dan voor de de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Een 100% tevredenheidsgarantie waarbij we verzekeren dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis . Dat wil zeggen dat zij volledig ‘wit’ werken.
Zo hoef jij je ook niet druk te maken op eventuele boetes! Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, zo zorgen wij onder andere voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken, is de betaling (dat kunnen we helaas niet voor je doen). Maak gebruik van een automatische incasso of boek het bedrag over via iDEAL.

Kies zelf je helper

Naast het feit dat je zelf in de hand hebt hoe vaak en hoeveel uur er wordt gewerkt, kies je ook nog eens wie er aan de slag gaat. Wel zo prettig als het in je eigen huis is, toch? Om je een handje te helpen bij het maken van die keuze, hebben we vast zoveel mogelijk info voor je verzameld en op een rijtje gezet. Nadat jij een (vaste) dag hebt gekozen waarop het voor jou gelegen komt dat de schoonmaakster aan de slag gaat, zie je in een overzicht wie er allemaal op dat moment beschikbaar is. Je kan dan beoordelingen inzien van andere klanten, de afstand tussen jou en de schoonmaakhulp, het tarief dat de helper hanteert, het aantal keer dat hij of zij al heeft gepoetst bij klanten via het platform én de behaalde badges. De helpers kunnen badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Dat maakt de keuze makkelijker, toch?

Boek snel een huishoudelijke hulp in Marum!

Kies snel jouw favoriete huishoudelijke hulpen in Marum, voor ze zijn volgeboekt! Wie kies jij?

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Marum vind je snel een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...